un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce astept in 2007

5 Jan 2007  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Inspirat de un post de pe Toaleta.org, am zis sa fac si eu o lista cu ce astept eu in 2007:

– in primul rand astept Harry Potter and the Deathly Hallows, vol 7, ultimul din serie. Probabil ca 2007 va fi celebru doar prin acest lucru, cartea se va vinde in milioane de exemplare (mai multe decat Vista, probabil) si banii vor curge garla, la fel si interviurile cu autoarea si inevitabila intrebare “ce vei face acum ca ai terminat seria HP? Ma voi dedica familiei, copiilor, si poate scriu candva alte carti, dar fara legatura cu lumea HP”, pun pariu ca va zice. Ma gandeam zilele trecute ca eu am citit prima oara HP acum vreo 4 ani, cand deja erau aparute 4 volume si al 5-lea urma sa apara. L-am asteptat doar pe al 6-lea, si acum il astept pe al 7-lea. Sunt unii care au fost captivati de aceasta serie de la primul volum, aparut acum vreo 15 ani… cum o fi sa astepti 15 ani sa afli sfarsitul unei povesti?

– astept sa vad Windows Vista in actiune. Nu neaparat sa instalez eu, dar sa vad ca devine un sistem popular, raspandit, ca apar softuri pt el, ca poti trece pe Vista fara sa-ti fie frica de faptul ca nu stiu ce joc nu va merge sau ca nu stiu ce soft nu e compatibil.

– astept Unreal Tournament 2007, pt ca sunt fan de la primul joc Unreal, si apoi de la Unreal Tournament, iar cei de la Epic mereu au redefinit genul si au spart gura targului cu fiecare produs nou al acestei serii. Dovada Gears of War, de pe Xbox 360, cel mai bun joc al anului, cel mai bine vandut, facut pe engine Unreal 3, si la care nu am vazut inca nici un review care sa nu spuna ca e incredibil.

Cam putine? Asta e. E ce astept, nu ce vreau sa fac si inca nu stiu sigur. Pt ca la acest capitol, vreau sa-mi iau un calculator mai bun, vreau sa vizitez Spania, vreau sa fiu sanatos, fericit si plin de bani “fara numar”, sa ma descurc cu bine in orice situatie ar aparea, din fie in plan personal fie la munca, vreau sa mearga blogul tot mai bine, si alte astfel de chestiuni normale, zic eu.

    1 comentariu

  1. Iti doresc si eu bani “fara nr” :P. Cat despre descurcatul in orice situatie…stai linistit: esti INGINER[cred ca stii si tu cate lucruri se zic despre ingineri, dat fiind faptul ca tu ai terminat deja faculta :) ]

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus