un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

7 pe saptamana #7

28 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Cele mai enervante 10 ceasuri desteptatoare. Preferatul meu este numarul 9, ceasul care atunci cand suna arunca in camera niste bucatele de puzzle si nu se opreste din sunat pana cand nu le asamblezi la loc in interiorul lui. Si ceasul care se ascunde prin camera dupa ce suna e marfa ca idee, te apuci sa-l alergi cand pleaca de pe noptiera si tot suna.
—-

Caietul lui Leonardo da Vinci, pus pe net. Diverse schite si dispozitive la care se gandea. Versiunea pt cei cu banda mai mare este si ea pe site. Vedeti aici mai multe manuscrise.
—-

Google Images s-a schimbat la interfata, si acum arata rezolutia si alte detalii despre o imagine doar cand duceti mouse-ul pe ea. Daca doriti interfata veche (uneori e mai importanta rezolutia si nu continutul imaginii), aici niste solutii, pe ceea ce pare a fi blogul unui roman care lucreaza pt Google.
—-

Un interviu cu muslix64, cel care a gasit vulnerabilitati in sistemul HD DVD si care au permis copierea filmelor protejate de pe aceste discuri (deja vad si pe torrente). Ideea lui a fost extinsa si la formatul Blu-Ray fara nici o problema.
—-

Cei de la Gizmodo revin cu un articol dupa 3 luni de utilizat player-ul Zune. Nu e asa rau, se pare.
—-

Un articol foarte bun despre cum s-a modificat Irak-ul in ultimii ani, scris de un reporter New York Times care a stat pe acolo multa vreme.
—-

Incepe Eros Show, a 4-a editie, la Sala Polivalenta. Anul trecut n-am avut cand sa ajung, acum doi ani n-am avut chef sa dau banii pe bilet, dar sunt curios ce se intampla inauntru acolo. Cred ca e o orgie mare si cu tot felul de perversiuni. Daca merge cineva sa faca si poze.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus