un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

5 vicii

22 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Taguit de netics, trebuie sa scriu 5 vicii de-ale mele. Prin vicii voi intelege chestii care imi plac, dar sunt si daunatoare totusi. Hmm… cam greu, ca nu beau Cola, nu fumez, nu joc la pokere, etc.

1. Mancarea fast-food. Stiu ca nu face bine, dar cand mai ies prin oras prefer sa mananc un McDonald’s sau KFC, de pofta dar si pt ca stiu ca e o calitate buna si macar e curat locul.
2. Calculatorul si jocurile de pe el. Si prea mult strica. Bine ca macar am monitor LCD acum, e mult mai odihnitor.
3. Dulciurile. Imi plac de toate felurile. Nu sunt nici gras, nu am probleme cu glicemia, dar pana la urma orice lucru strica daca e prea mult.
4. Ma enerveaza rau cand cei din jurul meu au un comportament ilogic. Ma enerveaza sa-i vad facand niste lucruri absolut aiurea, fara gandire parca, fara eficientizare, fara viziune, fara gandit la altii. Nu inteleg cum unii pot face niste tampenii fara nici un sens, asa dintr-o data. Si nici atat nu inteleg cum unora le spui sa faca ceva si ei fac altceva, mai prost, desi trebuia doar sa-ti asculte cuvintele si sa urmeze exact ce le-ai spus sau i-ai rugat sa faca. E mult de zis aici si greu de exprimat in cuvinte. Poate e vina Electronicii si a ingineriei, care in primul rand m-a invatat sa planific orice, sa urmez calea logica, exacta, precisa, sa am un plan, viziune de ansamblu, etc…

Altele nu prea gasesc, asa ca o sa mai zic o pasiune pe care o duc la “extrem”:

5. Formula 1. Sunt ani buni de cand n-am ratat nici o cursa transmisa la televizor. Cand e Formula 1, nu ies din casa nici daca vine cutremurul ala mare.

Daca vrea cineva sa duca mai departe acest gen de posturi despre sine, sa scrie fara sa ii nominalizez eu.

    1 comentariu

  1. Deci mai sunt si altii care au probleme cu comportamentul ilogic in afara de mine :) :)

    Good to know :P

    (Tot ce e posibil sa fie de la inginerie, si eu tot inginer(a) sunt :P :P – desi mai probabil e ca cei cu inclinatii spre aprecierea logicii sunt atrasi de profilul respectiv, nu invers :P )

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus