un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Timbre fiscale

7 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

In continuare nu inteleg necesitatea acestor timbre fiscale in Romania. Vrei sa ti se elibereze un act sau ceva, pe langa cerere duci si un astfel de timbru de 1 RON sau cat mai e… Super. Dar de unde le iei? De la posta. Ce faci daca nu e o posta in jur? Mergi si cauti…

Si cum prin politie, ministere, organizatii si diverse institutii, la ghisee sunt cozi kilometrice si programe de lucru cu publicul foarte reduse, cu atat mai mare e placerea sa auzi ca iti trebuie si un astfel de timbru. Te unge la inima, nu alta.

De ce nu se plateste direct la ghiseu? E vorba de 1 RON, in loc sa merg pana la posta si sa cumpar timbru, vreau sa dau 1 RON la ghiseul la care am treaba, si gata, imi da si chitanta eventual, si am scapat.

  2 comentarii

 1. pentru ca, dragul meu, nu ar mai exista atata birocratie, nu ar mai exista salarii platite de-anpulea, nu ar mai exista plati si spagi la imprimeria nationala….
  nu te gandesti si tu la familiile lor?? :)))

    (Citează)

 2. si`n plus, pe langa ce a zis Arhi, bucura`te k guvernul tau are grija de tine.. te pune sa fci plimbari k sa`ti mentii sanatatea:))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus