un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a aprins lumina!

2 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii


Intr-un adevarat maraton fotografic ieri, am fost in oras si pe seara, sa vad aprinderea luminilor de sarbatori si ce-a mai organizat primaria. Era un concert la Universitate, cu Phoenix fiind principala atractie, dar n-am stat ca o dadeau in muzica populara si din astea. Cand am ajuns acolo luminile erau deja aprinse si un foc impresionant de artificii era pe sfarsite. Au fost misto artificiile, au luminat tot cerul si au durat mult (mai mare de atat am vazut doar la Ziua Europei acum cativa ani cand a fost showul ala special organizat de un strain cand a dat o ora intreaga artificii uriase).

Artificiile se vad cel mai bine pe filmuletul facut. Si am fotografiat si luminile de pe Magheru. A fost misto si pt ca s-a oprit circulatia vreo 30 de minute si am putut sa merg chiar pe centrul bulevardului, o senzatie ciudata pt ca nu poti face asta in restul timpului. Si de pe centru se vad cel mai bine, ca un acoperis lung de lumini. Anul asta sunt cu tema UE, asa ca sunt doar albastre, in 3 nuante parca, si cu stelute galbene si albastre. Iar la Universitate si la Romana sunt si niste brazisori din lumini. Spre Guvern sunt lumini aurii, probabil ramase din alti ani. In rest nimic, nici pe Victoriei, nici pe Regina Elisabeta, cum era in alti ani… cam saracacios iluminatul totusi.

Banuiesc ca fotografiile sunt mai mult interesante pt cei din provincie sau din alte tari care vor sa vada cum arata Bucurestiul luna asta, cei din capitala sunt rugati sa se plimbe pe jos de la Universitate pana la Victoriei ca e placut afara.

Galerie lumini de sarbatori.

    6 comentarii

  1. pacat ca n-ai prins de la inceput artificiile, au fost foarte misto. n-a fost misto aglomeratia si calcarea in picioare, dar ce sa-i faci…

    multumesc pentru poze, chiar imi parea rau ca n-am avut aparat foto, ca vroiam sa ii arat luminitele unei prietene plecate in state.

    eu personal le preferam pe alea din anii trecuti… albastrul de acum imi cam zgarie retina. sper ca o sa se mai inmulteasca instalatiile de beculete si in alte zone (si prin centru, pe unde ziceai tu, si pe aici pe la ‘periferie’…)

      (Citează)

  2. Nu cred ca mai monteaza altele… pe astea au inceput sa le puna de acum vreo luna, deci timp ar fi fost daca vroiau sa acopere si alte zone. Anul trecut au fost mai multe culori, si cele mai marfa au fost acum vreo 4 ani parca, cand erau late cat strada si foarte inalte. Si pe multe strazi.

    Mi-a placut cum arata Teatrul National, ar trebui mereu sa fie iluminat asa.

      (Citează)

  3. si cei din provincie au asa ceva :P .. cel putin la noi e `impodobit` orasul.. poate nu la fel de spectaculos.. da` merge. oricum.. e frumos la voi

      (Citează)

  4. Anul asta la capitolul luminite e praf , anu trecut erau oribile “noile” ornamente , cred ca tot pe alea vechi le preferam . Anul trecut era f frumos in Cismigiu , luminite , si tot felul de chestii iluminate , am trecut acum pe langa Cismigiu si nu era nici o luminita in parcu ala , poate or sa puna.

      (Citează)

  5. Mersi mult pt poze Radu,

    E o bucurie pentru cei din State, ca mine, care mi-e un dor de Buc!

    Sarbatori fericite!

    Oana

      (Citează)

  6. Cu placere!

    Sarbatori fericite si tie si tuturor romanilor de peste hotare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus