un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poze parada 1 decembrie

1 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii


Asa cum ziceam, am stat intr-un loc super, la baza Arcului de Triumf. Probabil ca pun aici poze mai bune decat tot ce se gaseste pe net, pt ca am stat intre fotografii oficiali, si desi aia au aparate mai bune, in ziare apar doar vreo 2-3 fotografii. Eu am pus tot ce-am facut la parada si dupa ea, printre blindate.

Il gasiti pe acolo si pe Basescu (recunoasteti dupa chelie). Becali aparuse si el si statea urcat pe o schela in mijlocul multimii, statea asa cu o atitudine de mare imparat. E in vreo doua poze, era departe rau si zoom-ul nu face minuni. Cu ocazia asta am vazut ca la aparate foto chiar conteaza marimea obiectivelor, si nu doar ce stii sa faci cu ele. Am mai vazut si cei doi fosti presedinti, si pe Adrian Nastase, diversi ministrii, diversi mari generali, etc. Erau si cativa americani, din care pe unul scria Rangers – Special Forces si era intr-o uniforma verde, cu ala inca nu am pus pozele.

Imi place cum au iesit fotografiile. Au trecut printr-o salvare in cea mai mare compresie pe camera, plus o editare de watermarking cu salvare JPEG 80%, si inca o salvare 80% dupa aia, ca erau prea mari.

Fotografii parada 1 Decembrie.

  2 comentarii

 1. Adrian Cristea

  03/12/2006 la 6:29 AM

  Pozele sunt super si s-ar putea constitui intr-un fotoerportaj dedicat Paradei de 1 Decembrie din 2006.
  De miercuri se pot trimite contributii la proiectul “Zestre pentru Europa – Capsula Timpului”. Ai fi de acord sa trimiti cateva dintre ele, pe care le consideri mai reprezentative?

    (Citează)

 2. Ia de pe Evonet pe care le consideri mai bune, evident ca nu ma deranjeaza sa apara in alte site-uri sau proiecte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus