un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Opel Corsa, masina anului in RO

15 Dec 2006  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Asa cum ma asteptam, pt ca ii venise randul, Opel Corsa a iesit masina anului 2007 in Romania. Macar nu s-a mai intamplat ca acum cativa ani, cand a iesit Mitsubishi Colt fara ca masina sa fie macar disponibila la noi in tara, probabil votandu-se din pliante si din auzite si evident spaga.

Clasament final:
Opel Corsa – 69 puncte
Ford S-Max – 52 puncte
Renault Clio III – 49 puncte
Skoda Roomster – 46 puncte
Peugeot 207 – 43 puncte
Fiat Grande Punto – 37 puncte
Hyundai Santa Fe – 30 puncte
Audi TT – 24 puncte

De pe AutoF1. Acum ceva vreme ziceam despre Masina Anului in Europa 2007, unde Ford S-Max luase primul loc si Corsa numarul 2, deci prin urmare n-a fost mare diferenta nici la noi.

  2 comentarii

 1. De ce Volkswagen nu intra in competitie? :( VF Fox e si el micuţ, daca ăsta era criteriul…

    (Citează)

 2. Probabil ca a fost si Polo sau Golf, dar n-a ajuns in ultimele 8 masini.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus