un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au ramas cu cumparaturile

15 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Titlul din Compact exprima cel mai bine rezultatul meciului lui Dinamo de aseara. “Au ramas cu cumparaturile“, ca la stirile sportive doar atat ni se zicea, ca se duc dinamovistii acolo cu sotii, copii, si amante, ca vor face shopping, ca vor vizita, bea si manca (pe banii actionarilor, care insa nu pareau suparati de cheltuieli) si ca seara, eventual, vor incerca sa si castige meciul si pozitia 1 in grupa.

N-a fost sa fie, s-a vazut din primele minute ca englezii sunt mult peste noi si ne vor rupe. Asta e nivelul, asta e puterea campionatului englez. Mi-a placut ca macar Rednic, dupa meci, n-a declarat “oricum suntem calificati, au jucat foarte bine englezii si asta e”, ci s-a aratat suparat pe diversi jucatori, pe atitudine, lipsa de profesionalism, etc. Probabil ca nu va fi foarte usor in saisprezecimi.

Acolo vor fi Dinamo – Benfica Lisabona, se putea si mult mai rau, si Steaua – Sevilla, se putea si mult mai bine, Sevila castigand UEFA anul trecut. Acest meci ar fi trebuit sa fie finala de anul trecut a cupei UEFA. Cel mai tare meci probabil va fi Werder Bremen – Ajax Amsterdam, amandoua echipe tari. In februarie meciurile…

Tot din fotbal, mi-a placut sa aud ca Dan Petrescu, prezent la un meci al lui Chelsea in Anglia, a fost aplaudat de intreg stadionul cand a fost identificat.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus