un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa petrecere

20 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

A fost si petrecerea de Craciun. N-a fost cine stie ce, lucru confirmat si de Departamentul de Comunicare Corporatista, intr-un mail venit azi. N-a fost toata lumea (probabil si din cauza locatiei, disco Maxx din Regie), mancarea a fost jenanta (mini-tarte cu icre, salata de vinete sau crema de branza si cateva crochete nu se pot numi mancare, apoi cateva fursecuri). Bautura a fost cam de 800.000 de persoana, mi-am luat niste cocktailuri, un whisky si un absint. N-a cantat nici o formatie, n-au fost animatoare, n-a luat nici un sef mare cuvantul sa zica macar un bine ati venit si distractie placuta sau ceva asa.

Muzica a fost mai mult de prin anii 90, si a fost ok. A dansat foarte mult lumea. Am dansat si eu, si in general m-am simtit bine, dar datorita companiei placute. Am observat insa ca nu prea mai am chef de dans, de miscat… parca nu mai are asa importanta lucrul acesta. Poate mi s-au mai schimbat prioritatile, dar aseara nici macar nu ma interesa ce melodie mai este si ce urmeaza.

Oricum, bautura pe gratis, muzica… decat nimic mai bine si asa cum a fost.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus