un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

"Cafeaua cu sare" e plictisitoare

29 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Emisiunea asta e naspa rau. Si dureaza si 2 ore sau cat naiba, in fiecare dimineata pe Antena3. In primul rand discutiile sunt super plictisitoare, nu e nimic interesant, nu gasesc nici un motiv sa ma uit, si am incercat in multe dimineti, avand in vedere ca la aceste ore doar la stiri te poti uita. Dar asta e sub orice critica.

Dana Deac nu zici niciodata nimic interesant. Nu stie ce sa intrebe, nu stie ce sa scoata din invitati. Are o voce care te indeamna sa te culci din nou, dar nu poti ca e ora 11 dimineata. Invitatii sunt anosti, necunoscuti, plictisitori. Toata lumea vorbeste non-stop, dar pur si simplu nu poti asculta ce se zice. Daca nimeresti in mijlocul emisiunii, nu ai cum sa devii telespectator pt ca nu are nici un sens. Subiectele sunt aiurea si neinteresante. E genul de emisiune pt postul TVR2 sau OTV, nu pentru un canal de stiri.

In plus, ce naiba inseamna titlul? “Cafeaua cu sare”, adica ce? Vrea sa sugereze ca e o emisiune neobisnuita? Nu este, e doar plictisitoare si ocupa degeaba 2-3 ore de emisie. O alaturare bizara de gusturi? Nu, invitatii nu au nimic inedit in ei. Se spune ceva neasteptat, aflam raspunsul la viata, univers si tot restul? Nu, doar avem senzatia ca am consumat degeaba electricitatea.

Exista ceva bun la emisiunea asta? Se uita cineva? De ce mai e pe post, pt ca de acum un an cred ca am auzit ca are audienta negativa… Chiar in timp ce scriu asta, Dana Deac trage concluzia emisiunii de azi “suntem ‘victimele’ criticilor de film, pt ca noi citim ce au scris X si Y (critici de filme) despre un anume film si ne ducem sa il vedem, sau nu”. Cand e ultima oara cand v-ati dus la cinema bazandu-va pe ce zice un critic roman de filme? Cand e ultima oara cand un critic de filme v-a influentat alegerea la cinema?

    5 comentarii

  1. eu chiar am adormit la cafeaua cu sare intr-o dimineata.
    din pacate dana deac e un monstru sacru al antenei unu si e de neatins.
    eu ma duc la film doar daca ii face zoso un review ca lumea…

      (Citează)

  2. hello earth!

    bine te`ai trezit si tu, emisiunea asta ne plictiseste de prea mult timp ca sa mai fie bagata in seama. dar sunt atat de multe emisiuni tampite incat ar trebui sa apara neintarziat un de_ce al show`urilor autohtone, in care mult prea usor ar putea fi luati in luneta toti supermegashowmanii nostri.

    btw: zi`mi si mie o emisiune buna[inafara de turcescu, tcp`uri sau dinesc`uri]

      (Citează)

  3. Pai da, la filme se bazeaza lumea pe review-uri facute de prieteni, pe trailere, pe poveste, pe stiri despre film, actori… nu pe ce scrie nu stiu ce critic in nu stiu ce ziar…

    Interesant ca la sfarsit la Cafeaua cu Sare scrie Copyright Antena 3 si Deac Communications…

    Emisiuni bune… nu mai sunt. Pe mine ma distreaza Dimineata Devreme cu Capatos si Cioran cand fac misto de vedete la revista presei. Dar de-a lungul timpului au fost emisiuni bune, nu pt mine/noi, dar emisiuni care au strans mult public fiind mereu interesante, cu lume buna, etc… de ex Teo, Duminica in familie, De 3x femeie… aveau audienta mare si erau mereu interesante. Cafeaua cu sare orice i-ai face nu-ti vine sa o bei.

      (Citează)

  4. Eu mă uit dimineaţă la Realitatea TV. Şi chiar dacă, de cele mai multe ori, am treabă la muncă rămân cu ochii pironiţi la TV :D

      (Citează)

  5. Este plictisitoare deoarece este lungita artificial. Interesant este ca daca vezi un decolteu la vreo animatoare care zambeste idiot, nu mai butonezi telecomanda. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus