un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Auchan

23 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am fost azi la Auchan. Ma asteptam sa fie mai frumos. Am fost la multe Auchan in strainatate, mai ales in Franta, si mi s-au parut cele mai misto hipermarketuri dintre toate cele vazute (am mai fost in strainatate si la Carrefour, Cora, Real, Atac, dar nu se compara cu Auchan). Cel de la noi e foarte mare, cu destule produse, dar nu prea e elegant cum e Cora sau Feeria. Ma enerveaza pe jos ca e o mocheta din aia cauciucata sau ceva asa, de e mereu murdara de la noroi si apa. Prin magazin vezi guri de canal, ca alea rotunde de pe strada. In general e un aer de piata, de standuri cu zarzavat si ulei, cam ca in Kaufland. Dupa ce treci de jumatatea cu produse alimentare, e mai misto, dar nimic impresionant. Electronice si electrocasnice sunt putine (de ex, doar 2-3 modele de DVD playere, 3 tipuri de blankuri DVD, doar vreo 3 tipuri de monitoare, etc), nu era diversitate ca in Cora, mai ales ca la aceste produse trebuie. Carti n-am vazut, si daca sunt e vreo sectiune mica pe undeva. Chestii interesante pt casa, papetarie, etc, iarasi putine.

Preturile sunt ok, pana la urma nu mai conteaza daca o ciocolata e mai ieftina cu 0,1 ron decat in Cora sau mai scumpa. Conteaza mai degraba sa gasesc tot ce vreau sa iau, si azi de ex n-am gasit Milka de care vroiam. Raionul de dulciuri e cam varza, doar Milka, Galactic si Heidi, nici vorba de niste produse straine, de bomboane mai fine, exceptand Rocher care oricum sunt peste tot acum. Diversitatea e mult mai mare in Cora, si la fel si la bauturi, si alcoolice si normale. Era o oferta buna la Ballantines de 0,7 litri la doar 50 RON. Am luat niste rechin, care nu se gaseste asa usor in alte locuri. Au inauntru si mancare si mese, cum avea si Cora inainte. Au si haine, dar micute raioanele.

Auchan e bun, se gasesc de toate, preturile sunt bune, parcarea e imensa, dar pur si simplu Cora e un piculet mai buna la orice capitol, dupa parerea mea. Din fericire n-a fost deloc inghesuiala, ci ca pt un weekend normal as zice, la case la ora 15:30 erau cam 2-3 persoane la fiecare (cand am ajuns acolo pe la 12-13 erau mai multe, dar nu omor cum ma asteptam). Pe total de sarbatori cred ca a fost mai bine ca m-am dus aici, ca macar n-am pierdut vremea stand la casa ca in alte parti.

O alte chestie lipsita de ceva special e galeria comerciala. Aceleasi magazine ca si in Carrefour, Cora si orice alt astfel de galerie: un Vodafone, un Germanos, un Internity, Immedio, pet-store, Flanco, un magazin de calculatoare, unul de haine, o farmacie, etc… Am vazut un magazin Nokia insa. La restaurante era Spring Time, Tip Top, Fornetti, Panipat, unul Golden Dragon care se vrea mai chinezesc asa, dar in general au doar pui, si inca vreo doua cu fripturi, carnati, cartofi, mancare din asta clasica, imi scapa numele lor. Toaletele erau bagate dupa un loc de depozitare a tomberoanelor, cam aiurea. Nu pot sa zic o concluzie, daca voi merge de acum aici sau la Cora… e un pic mai aproape asta, cred ca mai merg de cateva ori ca sa trag concluzia doar dintr-un drum. Sunt abia la inceput si la nici o alta galerie n-a fost bine din prima zi.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus