un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Vadim castiga, regele Mihai pierde

8 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Acum ceva vreme se stabilise ca regele Mihai sa primeasca 30 de milioane de euro despagubiri pt castelele Peles, Pelisor, colectii de pictura si alte chestii. Cat? 30 de milioane? Ce, a construit cu mana lui castelele si i le-a furat statul apoi? Si in tot timpul asta el zicea ca se zbate pt Romania si sustine cauza noastra in UE si altele… pai daca ii pasa asa de mult de tara trebuia sa renunte de buna voie la despagubirile astea, si sa doneze tarii alea 30 de milioane de euro.

Mai ales ca toata lumea zice ca a fugit din tara acum multi ani cu vagoane de obiecte de arta si bani si aur, si nu e ca a trait rau in strainatate, acum mai vroia si 30 de milioane. Ii ajungea si un milion de ex, cine n-ar putea trai bine cu un milion de euro?

Noroc cu Vadim ca acum vreun an sau mai mult a zis ca nu se poate asa ceva, ca in Romania se pot folosi in scopuri mai bune 30 de milioane de euro de la buget si nu e normal sa se dea o suma asa mare ca despagubire, si a depus nu stiu ce contestatie si sesizare la Curtea Constitutionala. Astazi aflu ca aceasta sesizare a avut rod, Senatul si Camera Deputatilor au resping legea privind despagubirea si bine au facut.

  2 comentarii

 1. Nu ii mai dau cele 30 de milioane pentru ca ii vor restitui in natura toate castelele.

    (Citează)

 2. Sa i le dea, ca nu imi pasa ce se intampla cu castelele. Oricum statul nu face mare branza cu ele. Cu banii insa, exista macar o sansa sa iasa ceva bun, macar mai astupa o groapa ceva…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus