un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Timp pierdut

29 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Am stat azi in cea mai mare incurcatura de trafic posibila. Intre Nerva Traian, de la vechiul bloc Connex, si pana la Timpuri Noi, nu se mai putea circula. Am facut in 40 de minute distanta cat o statie de tramvai. Si asta dupa ce in prima etapa am stat 20 de minute frumos pe banda legala, apoi m-am bagat pe sina tramvaiului. Nici asa n-am inaintat, asa ca m-am bagat pe contra-sens la tramvai. Am depasit o coloana uriasa de tramvaie blocate toate, vreo 20-30, cat tot bulevardul. Noroc ca n-a venit nici un tramvai din fata, si am reusit sa ajung direct in intersectia in care era blocajul ala ce-l mare. Eu mereu ii injur pe astia de fac manevrele astea, dar azi chiar n-am mai rabdat, pt ca plecasem la timp de la servici ca sa ajung acasa la fix, si am stat 40 de minute pt a parcurge cei 5% din traseu pe care ii mai aveam. Oricum, periculoasa manevra asta de depasire a tramvaielor prin stanga lor.

In intersectie nu mergea nimic. Aia de veneau de pe directia perpendiculara se bagasera in intersectie, ca asa e traficul in Bucuresti, pe rosu. Si n-au putut trece de tramvai, asa ca acolo au ramas. Si tramvaiele n-au putut inainta, se blocase totul. Se daduse lumea jos din masina, unii faceau poze, altii injurau, altii se urcasera pe masina ca sa vada mai bine intersectia. A aparut un politist, a stat 5 minute sa faca schema intersectiei, ca nu stia de unde sa inceapa dirijarea. Si in sfarsit s-a plecat si in 2 minute am fost acasa. Mi-am facut multi nervi pe faza asta, si pe benzina consumata pe loc si pe timpul pierdut. Si apoi am mers la masterat, ca deh, asa e viata.

Nu pricep de ce cei din tramvaie nu se dadeau jos. Erau vreo 30 de tramvaie, si chiar si dupa deblocarea circulatiei, pana facea fiecare statie, pana pleca mai departe… aia din ultimul tramvai probabil ca au ajuns in statia urmatoare dupa o ora. Mai bine se dadeau jos si mergeau pe jos pana la statia urmatoare si acolo se urcau in primul tramvai care scapa din blocaj.

    2 comentarii

  1. Sa inteleg ca te-ai angajat pe undeva sau ce?

      (Citează)

  2. Da, dar n-am apucat sa scriu despre asta, mai multe detalii in weekend pe acest subiect.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus