un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclama TV la WoW

22 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Blizzard face mai nou si reclame tv la jocul World of Warcraft, cu care oricum a spart recordurile avand 7 milioane de jucatori ce platesc lunar taxa. Reclama este ingenioasa pt ca foloseste o scena din filmul Office Space, o comedie destul de reusita care a fost si pe HBO la noi si parca si pe un alt post candva. Diferenta este ca in film personajul principal juca Tetris parca, in timp ce venea seful, aici se joaca WoW si au inclus prin efecte speciale cutia jocului pe biroul respectiv.

  1 comentariu

 1. Pe mine reclama asta nu m-ar face sa cumpar jocul .

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus