un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Real – Steaua, dupa meci

2 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

A fost dupa principiul “daca nu ne pot bate ei, sa ne batem noi singuri”. Toti au zis ca “se intampla”, dar parca mereu la romani se intampla din astea. O greseala imensa, nu un ghinion. Nu poti pasa la portar intr-o astfel de situatie fara sa te uiti intai daca portarul e acolo unde dai pasa, daca nu cumva se leaga la sireturi, daca nu se uita dupa o gagica in tribune… Iar Cernea nu se stie de ce era iesit dincolo de careul mic… probabil sclipea ceva in iarba si spera sa fie o moneda de 2 euro, se dusese sa verifice.

Lasand gluma la o parte, Real a fost mai buna. Au avut ocazii foarte bune, care puteau fi oricand goluri. Doua salvate de pe linia portii, un penalty ratat (care sunt convins ca n-ar fi existat daca nu era autogolul cu 2 minute mai inainte). Dar pe total au fost mai buni, deci e bizar cum in aceeasi echipa ca la Bucuresti nu au mai avut deloc sclipirea de aici.

Tipic romanesc, acum facem haz de necaz spunand “Steaua a marcat pe Bernabeu, iar Real nu”, iar comentatorii spuneau ca am terminat cu demnitate meciul. Aici nu sunt de acord, nu vad demnitatea pt ca de autogoluri rade lumea, si preferam sa ne dea gol un jucator de 30 de milioane de dolari, decat sa ne dam noi singuri. Macar in primul caz puteai zice ca diferenta de valoare si-a spus cuvantul si nu ai ce-i face.

PS: lui Carlos de ce nu i-a zis nimeni niciodata “se intampla greseli, nu e nici o problema, a fost doar un accident nefericit”? Poate pentru ca nu e roman? Bine gasit titlul din GSP: “Am jucat ca niciodata. Am pierdut ca-ntotdeauna”. Daca e un accident care se intampla oricui, de ce nu il pateste nici o echipa care joaca impotriva Stelei?

    1 comentariu

  1. n’am avut curaj sa ma uit la meci, m’am dus sa vad saw 3, insa imi pare rau acum, am inteles ca in prima repriza am jucat chiar bine, oricum e aiurea sa judeci aspru Steaua, practic e ca si cum m’ai invinovatzi pe mine ca iau bataie de la smarandoiu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus