un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

NFS Carbon

1 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

A aparut azi pe trackere, l-am luat, l-am jucat 30 de minute. E ok ca joc. Sunetul mi se pare foarte marfa, si motoare si muzica. Din nou un scenariu idiot in filmul de introducere, dar cui ii pasa?

S-a revenit la ideea din U2 cu orasul in care este vesnic noapte. Descopar influente puternice din Tokyo Drift, s-a reintrodus Driftul, un canion special pt curse, intr-un fel e normal, fanii filmului vor fi si mai entuziasmati de joc. Eu urasc driftul, dar asta e. Ca in MW, faci curse, cuceresti teritoriu de la alte bande de raceri, te duelezi si cu bossii lor, te alearga si politia si scapi tot ca in MW de ei.

S-a introdus un coechipier pe care il pot lua in curse, si il poti folosi ca sa-i intarzii pe altii, sa-ti gaseasca scurtaturi, sau ca sa mergi in spatele lui, la aspiratie, ca in Formula 1 sau ca in Turul Frantei cand ala din fata iti duce trena si mergi mai repede. Mai bine joci bine si esti mai rapid decat ceilalti si nu-ti mai trebuie ajutor.

Masinile se impart in 3 clase acum, Muscle (alea americane), Tuner (asiatice) si Exotic (adica europene). Se comporta diferit, si alegerea facuta la inceput influenteaza ce piese devin disponibile. Modul Autosculpt e marfa rau, poti modifica la milimetru orice detaliu al aspectului masinii: de exemplu la o janta poti modifica numarul de spite, grosimea lor, distanta dintre ele, lungime, grosime, curbura, adancime, etc…

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus