un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iar reportaje penale la Antena1

11 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

La Observator, aud dintr-o data “ati auzit cu totii expresia ‘aspirator de femei’, dupa pauza veti vedea si de ce masini aveti nevoie pt a fi asa ceva“. Auzisem eu expresia, e drept ca mai obscena un pic, dar deja puteam sa pun pariu ca va fi un reportaj penal rau.

Stiti cand ziceam ca Antena1 face reclama mascata la niste masini, prin reportaje din astea? Aici e postul. Acum iar. Ni se prezinta niste imagini cu masini, luate din reclamele la masini, nu filmate pe strada. Si din nou Audi. Decapotabil, RS4. O reporterita cu gura cam formata deja incepe sa zica despre cat de atrase sunt femeile de astfel de masini, ca senzatia de cai-putere este incredibila… Apoi ca de obicei locul unei femei este pe scaunul din dreapta, pt ca “e mai mult loc la picioareeee…. avem ogliiinda…” si din astea. Daca as fi fost femeie mi s-ar fi parut revoltator sa vad un reportaj in care se spune “rolul tau e de bibelou pe scaunul din dreapta” si ca toate femeile functioneaza dupa principiul “daca ai masina din asta, ma penetrezi adanc si tare”. Pana la urma e adevarat, cine are masina din aia nu mai sta sa “incalzeasca ciclopul”, ci aspira femei cu ea. Dar sa generalizezi treaba asta despre toate femeile, intr-un reportaj, e aberant. Mai ales pt o televiziune care se vrea de top. Cine vine cu idei din astea de reportaje?

Evident reclama mascata continua, dar pe fata… nu se mai cenzureaza marca automobilului, ba chiar apare un textbox in care scrie BMW M3, cat costa, cati cai are, ce cilindree… sa stii clar ce sa cumperi.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus