un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

52% din europeni au net acasa

12 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

52% reprezinta procentul mediu de locuinte care au net, a zis un studiu facut in statele UE plus Islanda si Norvegia. Se ajunge chiar la 80% in Olanda(unde am vazut un Internet Cafe de 200 de calculatoare, si nici nu parea mare, cel mai mare e tot pe acolo si are peste 600 de PC-uri din cate stiu) sau Danemarca.

De ce postez asta? Pt ca cifra de aprox. 50% mi-a adus aminte de altceva. De un reportaj vazut ieri sau alaltaieri la stiri, in care se zicea ca in Romania doar 50% din locuinte au utilitati. Deci in 50% din locuintele din Romania, lumea se duce la toaleta in curte, si incalzeste apa pe aragaz, ca la robinet nu vine calda, asta daca au robinet.

Suntem varza si inapoiati la orice capitol, si ne miram ca nu ne vor astia in UE si se feresc de noi. Si toate povestile alea cu romanii buni la orice, maestri la programare, zei la software in alte tari… cred ca sunt cam legende urbane asa, o ciudatenie (“io-te si romanii astia la ce se mai pricep”) si provin din faptul ca daca aici salariul minim e 100 de euro, pai cand in alta tara ii oferi unuia cateva mii de euro sau dolari cred si eu ca munceste non-stop si nu se mai satura, ca zice ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Ai lor au gasit chestii mai bune de facut, si ii importa pe romanii priceputi, ca sclavi.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus