un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #9

15 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

In SUA s-a reusit o conexiune stabila de 100 Gbps intre Texas si Florida, deschizand calea aparitiei de retele de 100 Gbps sau macar 10 Gbps pt publicul larg. Link.

De la anul putem calatori in UE doar cu buletinul, care poate tine loc de pasaport. Detalii aici.

De la 1 decembrie se lanseaza bancnota de 200 de lei, cu Lucian Blaga pe ea. Statisticile spun ca va fi cea mai utilizata. Link.

Legea Cultelor e pe care sa fie votata de Parlament, interzicand simboluri precum pentagrame, tatuaje, tricouri bizare, concert rock mai ciudate, etc. Jurnalul National mergea ieri pana la a zice ca si Carcotasii sau Tom si Jerry pot avea probleme, deoarece le mai apar coarne in emisiuni, etc. Bizar.

Un ghid bun pentru repararea pixelilor blocati pe o culoare (nu morti) la un monitor LCD, aici. Folositi pe riscul vostru.

O lista foarte interesanta despre “ce sa nu faci in diverse tari”, faux-pas pe Wikipedia. Interesant si la Romania, e ok ce scrie.

Pt toti cei care au probleme cu virusul ala de Yahoo Messenger care trimite mesaje la toti din lista cu adrese de site-uri, si blocheaza si Task Manager si Regedit, un thread cu instructiuni aici. Pt alte tipuri de virusi se procedeaza cam la fel.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus