un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cainii inteleg romana?

14 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Am ras azi de o faza. Mergeam pe seara, spre metrou. La un bloc de pe traseu, un caine vagabond, din ala pitic rau si cu urechile aproape la orizontala, si cu o figura tâmpă rau, statea si se uita la usa blocului, gafaind in fata ei. Era amuzant, silueta cainelui peste usa luminoasa a blocului. Vine o femeie pe strada… il vede… ii zice cainelui cu voce din aia dragastoasa, ca pt copilasi “nu mai sta aici, ca tanti Doina nu e acasa astazi si nu iti deschide usa”. Cainele se uita la femeie, cu mutra aia tampa, si se intoarce iar spre usa si gafaie in continuare si se uita fix la ea. Femeia se enerveaza si tipa la caine “ma dar nu intelegi? nu e acasa azi, nu iti deschide!”. Evident, cainele n-a inteles, probabil pt ca nu stie limba romana. Se uita in continuare la usa, alegand sa ignore respectiva femeie care dorea sa-l ajute si sa-l lamureasca. Femeia, vazand atata nerecunostinta si ingamfare din partea patrupedului, s-a imbufnat si nu i-a mai vorbit, plecand mai departe nervoasa. La intoarcere, dupa 3 ore ma asteptam sa gasesc cainele tot acolo, uitandu-se fix la usa, cu limba scoasa, dar nu mai era, pt ca ori revenise tanti Doina, ori invatase cainele romana si a priceput mesajul.

In alte stiri…. saptamana asta este handbal feminin din plin pe Eurosport, cupa mondiala chiar, o competitie foarte buna si la un sport foarte interesant de urmarit, asa ca ma bucura treaba asta.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus