un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

By popular demand: Gainusa!!!

8 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Nu-mi plac carcotasii pt ca mi se par niste glume obosite rau. Au deviat de la a prezenta greselile din emisiunile altora si au trecut la tot felul de stupizenii de genul Animal Planet, Dezbracatu, acelasi dans anemic pe pupitru, etc…

Recent i-au facut lui Mihai Gainusa (la multi ani de Sf Mihai) o gluma, s-a dus Zmarandescu la el si l-a amenintat sau ceva asa, ca s-ar fi suparat Becali pe Gainusa de la prea multe glume si din astea. Se pare ca ar fi super amuzant totul si ca va fi in emisiunea de azi prezentata farsa in intregime, filmata si tot. In loc sa o vedeti in emisiune, puteti sa o vedeti la Zoso direct.

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus