un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

VW Jetta si in Romania

28 Oct 2006  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

2 comentarii


Volkswagen Jetta era un model care credeam ca apare doar pe piata americana. Daca tineti minte, avea cineva prin Fast and the Furious un Jetta tunat. In Europa versiunea Bora acoperea acel segment de piata, adica mai mic decat Passat dar nu Golf. Iata ca Porsche Bucuresti a bagat in oferta si Jetta la noi, desi acum vreo saptamana auzisem ca doar in Cluj se va vinde sau ceva asa…

Se remarca prin botul masinii preluat de la Golf 5 si spatele preluat de la Passat. Pret incepand de la 13.680 Euro CIP – 20.402 Euro DDP, adica tot o gramada de bani. Nu stiu in ce masura merita. Scrie ca se vinde doar din stoc in configuratia existenta. Ma intreb cate vom vedea pe strada, pt ca la banii aia mai bine iti iei Octavia sau 407 sau ceva pe acolo. O imagine din lateral, buna de wallpaper, aici.

  2 comentarii

 1. In Europa VW vindea modelul anterior de Jetta sub numele de Bora. Doar in America era comercializata sub numele asta, in rest era aceiasi masina.
  Jetta a fost si este versiunea in 3 volume a Golf-ului.:P Cauta imagini cu Jetta din anii ’90+ si o sa vezi ca e identica cu Golf-ul. Spre exemplu, Bora Varriant e identica cu Golf Varriant (varianta veche nu asta noua), singura diferenta fiind la partea frontala, in rest interiorul,spatele, sunt identice.
  La pret ai dreptate, e destul de scumpa. Skoda Octavia II e putin mai ieftina, dar se pare ca Jetta e mai buna calitativ. Oricum mie imi plac ambele la fel de mult. Parca as opta pt Bora insa. Pardon… Jetta.. :D

    (Citează)

 2. porsche are jetta in showroom de vreo 2 luni. parerea mea e ca nu merita, e o masina hibrida, nici strut nici camila. skoda octavia are motor de volkswagen golf, e mai ieftina si e totusi o masina foarte buna, eu pe aia as merge.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus