un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Surprize in snooker

29 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Turneul care se termina azi, transmis in ultima saptamana de la Aberdeen, a avut multe surprize. Intai s-au jucat grupe de cate 5, si primii doi se calificau in optimi. De grupe nu au reusit sa treaca nume grele, precum Hendry, Dott, Shaun Murphy, Mark Williams, toti campioni mondiali ai snookerului. In optimi au iesit din turneu Stevens si Doherty, ultimul batut la zero de Perry. In sferturi Neil Robertson l-a eliminat pe Ronnie O’Sullivan, iar Mark King l-a batut pe Higgins.

In semifinale au ajuns numai jucatori neobisnuiti sa zicem cu aceasta faza superioara: Mark King vs Jamie Cope, si Neil Robertson vs Alan McManus. King, care a jucat foarte bine tot turneul, cu lovituri foarte precise, si care parea foarte sigur de sansa lui, a pierdut in fata lui Jamie Cope, care are doar 21 de ani. Cope trebuie sa fie fericit si pt ca a reusit un break de 147 la acest turneu, care ii va aduce cam tot atatia bani cat a castigat in ultimii 5 ani de cariera. Neil Robertson l-a batut pe McManus si pe acest australian tanar il vad ajungand sa cucereasca multe titluri in cariera sa. E un jucator excelent, mi se pare apropiat de stilul lui O’Sullivan, cu lovituri rapide si precise, control excelent al bilei albe. Pe el pariez in finala de azi, Cope se vedea din semifinala ca nu e obisnuit cu stresul la acest nivel. Nici Robertson nu e, dar parca e facut din piatra si nu greseste decat rar. Vad ca Eurosport are un nou promo despre snooker, in care apar nume precum O’Sullivan, Hendry, Higgins, dar si Robertson langa ei… Pe total un turneu excelent, aceste surprize au fost foarte agreabile, au mai adus o nota de necunoscut.

    1 comentariu

  1. higgins..:((, dar asta e. in finala tin cu robertson, cope ala nu imi place deloc. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus