un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Top 10 cele mai marfa funduri :|

10 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Ma intrebam cum s-a facut acest clasament si care au fost criteriile, dar am aflat si asta, revista americana In Touch a primit voturile de la cititori si ei doar au facut totalul. Clasamentul arata astfel:

1) Beyonce
2) Jessica Simpson
3) Salma Hayek
4) Jessica Biel
5) Halle Berry
6) Tyra Banks
7) Scarlett Johansson
8) Jennifer Lopez
9) Eva Longoria
10) Jessica Alba

Cine a vazut atat de mult la TV sau in reviste fundurile actritelor Selma Hayek sau Jessica Biel, de au ajuns asa sus?

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus