un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Paul Hunter a murit

10 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Ziua asta a devenit dintr-o data mult mai trista pt ca am aflat vestea aceasta. Jucatorul englez de snooker, Paul Hunter, a incetat ieri seara din viata, la doar 27 de ani, pierzand batalia cu cancerul, pe care o purta de vreo 2 ani de zile.

Jucator bun de snooker, era o placere sa vezi meciurile lui Paul Hunter pt ca se desfasura frumos la masa si facea spectacol. In ultimii ani a fost foarte putin prezent la turneele oficiale tocmai din cauza ca fusese diagnosticat cu o forma rara de cancer la stomac, in martie 2005. Tratamentul l-a impiedicat sa joace la unele turnee, iar la cele la care a jucat abia avea putere sa reziste pana la sfarsitul meciului (imi aduc aminte interviuri pe BBC Sport in care zicea ca din cauza chimio-terapiei erau zile cand nu putea nici macar sa stea pe picioare). In ultimul sezon a fost prezent insa la toate cred, desi nu a reusit victorii, iar dupa Campionatul Mondial stiam ca se retrage iarasi o perioada pt tratament si este optimist cu sansele sale. Dar cancerul nu iarta, se pare.

Dublu castigator al Openului Galez, triplu castigator al Masters-ului si castigator al Open-ului Englez, Paul Hunter lasa in urma sa pe sotia si fiica lor de nici un an. Mark Williams: “Heaven has a new champion.

    4 comentarii

  1. Marius Muscalu

    10/10/2006 la 9:27 PM

    iti dai seama ca o saptamana nu imi revin…apoi incepe campionatul de snooker din irlanda…parca din irlanda…iar cand vezi masa de snooker si stii ce s-a intamplat cu o saptamana si ceva in urma…iar te gandesti la Hunter…ce sa mai vorbim…incredibil… :( 1 Hunter pe luna moare…mai intai Crocodile Hunter apoi Paul Hunter…amandoi nu meritau sa moara…

      (Citează)

  2. nu pot sa cred. :(((((((((

      (Citează)

  3. DUMNEZEU SA-L ODIHNESCA

      (Citează)

  4. din cauza acestui om am ajuns sa iubesc snooker-ul …. din cauza aceluiasi om am ajuns s continuui sa il iubesc chiar daca mult timp am asociat figura lui Paul cu acest joc….DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus