un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Real – Steaua, inainte de meci

31 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Mi se pare aiurea rau ca stelistii sa se fereasca de suporterii romani din Madrid. In Spania sunt 1,1 milioane de romani, 200.000 in Madrid. Ajunsi la aeroport, stelistii au preferat o iesire dosnica, pentru a nu se intalni cu fanii care ii asteptau la aeroport. Urat, mai ales ca pe sprijinul lor conteaza in meci. Link. Sunt acolo suporteri ca acestia, iar stelistii se ascund de ei, adevarul e ca vin banii si fara sa zambesti la suporteri, dar e urat si castigurile vin tocmai din suporterii care se uita sau vin la meci.

Mirel Radoi tot accidentat e. Acum un an, n-a vrut sa plece de la Steaua si nici Becali n-a vrut sa-l dea pe bani multi, ca sa prinda Champions League cu Steaua. A prins CL ca nimeni altul… la televizor cu o receptie excelenta. Mereu accidentat.

La televizor aud despre “Marea Revansa”. Iar incep astia sa aiba sperante? A batut Steaua pe Urziceni cu 3-0 si imediat dupa s-a zis ca gata, Steaua e in forma inainte de marea revansa cu Realul. Pai se compara un meci cu Unirea Urziceni cu unul cu Real Madrid?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus