un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jobbing Blog, un alt proiect nwradu

30 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

V-am zis ca am mai facut inca un blog? Se numeste Jobbing Blog si este la adresa http://slujba.blogspot.com/ si se doreste a fi o lectura amuzanta dar si utila pentru cei care isi cauta locuri de munca sau sunt curiosi cam ce ofera unele firme.

Pe scurt, gasiti acolo postate tot felul de experiente si intamplari de la interviuri pentru diverse posturi la diverse firme. Cu tot cu detalii de genul “cati bani ofereau”, “ce presupune un anumit post” sau pur si simplu “cum a decurs interviul”. Voi mai adauga si anunturi referitoare la targuri de slujbe si din astea, sper sa actualizez si sectiunea de link-uri cat mai mult, si poate cate o stire interesanta din domeniul economic.

Pe acest blog nu vreau sa scriu doar eu. Nici nu am ce scrie atat de mult. Vreau sa participe toata lumea. Daca ai fost la un interviu candva, scrie intr-un mail cum a decurs, ce ofereau, ce ziceau, si apare acolo. Daca lucrezi undeva si vrei sa spui tuturor ce manevre face seful, daca ai demisionat de la vreo firma si vrei sa afle si altii ce nasol era acolo, scrie-ne si apare pe net (cata vreme e ok textul, fara injuraturi sau vrajeli). Daca ai sfaturi de orice fel, daca vrei sa spui povestea ta de succes, la fel, scrie intr-un mail, trimite-l la nwmania [at] gmail.com si eu il pun pe blog rapid.

Am lansat blogul cu cateva posturi in el. Prologul si Episodul I sunt scrise de un prieten de-al meu, intr-un stil amuzant, despre doua interviuri la care a fost el. Mai am episoade scrise tot de el si le voi pune in curand. Banuiesc ca cel urmator, despre McDonald’s si organizare si ce salarii si cariera ofera, va fi interesant pentru multi dintre voi.

Nu-mi place sa cer ajutorul lumii pentru o idee de-a mea, dar in acest caz am nevoie de ajutor: apreciez orice link catre respectivul blog si orice metoda de sprijin. Vreau sa stie cat mai multi despre el, sa participe cat mai multi, si poate iese ceva frumos. Daca aveti prieteni despre care stiti ca au fost la interviuri si ar dori sa scrie cateva cuvinte despre ele, nu ezitati sa le indicati Jobbing Blog si sa-i indemnati sa participe!

Detalii tehnice: vad ca e si un site jobbing in Ro, al unei firme de recrutare parca. Nu are nici o legatura blogul cu aia, doar impart acelasi nume (care fiind un cuvant obisnuit, nu cred ca e copyrighted). Daca vi se pare ca arata cam ca acest blog, e pt ca e pe Blogger Beta si a pornit de la dorinta mea de a vedea cum arata acest template pe Beta si daca pot sa-l mai customizez ca pe acesta. E cool Beta, dar la modificare e dificil rau, pt ca e scris intr-un limbaj XML facut de Blogger si e complet altceva. Oricum imi place mie albastru si gri. Si permite labels pt posturi. Sistemul de comentarii insa nu va fi ca aici…

    1 comentariu

  1. nu vreau sa te dezamagesc dar la noi userii … nu prea stiu sa contribuie si ei cu ceva , si eu speram sa fiu ajutat si de altii la places … nu ma asteptam sa urce poze in prostie dar macar 1 ,2 poze acolo poate tu ai mai multa bafta :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus