un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

RDS cumpara C-zone

23 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Se pare ca zvonurile din ultima vreme s-au concretizat, RDS a cumparat C-zone, una din cele mai mari retele din Bucuresti. Sunt curios ce vor face acum cu hubul si trackerul C-zone, care erau destul de mari (cel putin hubul era foarte bun, trackerul era cam nasol la interfata…). Inca nu am vazut stiri oficiale si nu am timp sa caut pt ca plec la examen, dar nu ma indoiesc ca nu ar fi adevarat.

  3 comentarii

 1. Nu au cumparat tot C-Zone, ci doar reteaua din Militari. Cel putin asa am citit pe http://www.zoso.ro/2006/10/c-zone-revine-cu-o-serie-de-raspunsuri.html

    (Citează)

 2. Tu ai cumpara o cutie desfacuta sau pe jumatate plina? Eu cred ca nu . . . Asa ca daca au cumparat, fii convins ca au cumparat tot. restul e pt presa . . .

    (Citează)

 3. dorin, exista si motive pt a cumpara doar o parte din C-zone. RDS este prezent in Militari deja si este usor sa alipeasca si noi-cumparatii la structura deja existenta. Daca o alta zona acoperita de C-zone ar fi un fel de enclava intr-o zona de acoperire Astral, sa zicem, n-ar avea rost sa-i cumpere, sa zicem (sau poate din contra).

  Oricum de atunci Zoso a mai publicat o stire, prin care e clar ca RDS a cumparat toata reteaua C-zone nu doar zona Militari, la
  http://www.zoso.ro/2006/11/c-zone-99-rds.html

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus