un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O romanca, locul 2 la Miss World 2006

1 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Bravo ei si bravo noua ca avem si femei frumoase prin tara. In concursul desfasurat ieri seara la Varsovia, romanca Ioana Valentina Boitor, de 17 ani, din Satu-Mare, s-a clasat a doua. Castigatoare a fost cea din Cehia parca. Reprezentanta noastra a luat (si) premiul pt cea mai frumoasa femeie din Europa de Sud. Bravo ei. Din ce scrie pe site-ul oficial, este jucatoare de baschet (1,78 inaltime), ii place inotul, muzica R’n’B si dance. Daca nu ma insel, pana acum cea mai buna clasare a Romaniei era un loc 9 sau 15 cu Nicoleta Luciu acum multi ani, e bine sa mai fim si pe podium la ceva.

Linkuri:
Stirea pe Realitatea
Site-ul oficial (neactualizat inca)
Ultima oara cand am scris despre Miss-uri si femei, s-au gasit cateva fete sa spuna ca nu arata bine respectivele, daca si acum mai comenteaza cineva deja e prea de tot :P

  5 comentarii

 1. e frumoasa :)

    (Citează)

 2. Cinste ei.
  Inca o bucurie in plus, mai ales ca e transilvaneanca. Asta mai spulbera din mitul cum ca moldovencele ar fi cele mai frumoase femei ever…. :)
  [sau cel putin asa se bateau cu caramida in piept moldovenii, colegii mei din facultate].

    (Citează)

 3. e draguta, reprezentativa ptr femeile de la noi

    (Citează)

 4. E BUNA RAU! AH CE I-AS FACE!

    (Citează)

 5. deci asa arata urmatoarea dna Columbeanu!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus