un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Heroes ftw!

24 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii


Nu-mi vine sa cred cat de misto este serialul Heroes, ajuns la al 5-lea episod. De departe cel mai bun nou serial de anul acesta, fiecare episod te lasa cu un “wow”, fiecare episod se termina intr-un mod in care abia astepti sa-l vezi pe urmatorul, si fiecare episod este bine facut si bine gandit. Mai ales ca se stie ca toate personajele trebuie sa se intalneasca si sa conlucreze impotriva unuia rau, iar felul in care diverse coincidente ii asociaza este foarte interesant. Pare totul bine gandit, fara prostii (ma rog, ignorand faptul ca e vorba despre unii care capata puteri paranormale :P) si serios facut.

Probabil ca daca ar fi sa aleg un singur serial la care sa ma pot uita, Heroes ar fi acela (ok, poate si Galactica, dar aia pt ca e deja la sezonul 3 si vreau sa vad ce se intampla). De altfel si in ratinguri sta la fel, este cel mai vizionat serial in America in aceasta toamna.

  3 comentarii

 1. Ehe, de la inceput i-am recunoscut potentialul. Heroes este cel mai bun nou serial din aceasta toamna, si domina audientele de luni seara, cu 14 milioane telespectatori. Este deja pe locul 3 la popularitate pe tv.com dupa Prison Break si rebutul de Lost.
  Un serial facut cu bun gust, care are deja asigurat primul sezon, NBC cumparand un sezon intreg dupa doar 2 episoade difuzate.
  Intre serialele noi, de remarcat mai sunt Dexter si Jericho.

    (Citează)

 2. Am renuntat la alte seriale in favoarea Heroes, hai sa zic ca ma mai uit la Supernatural, dragutel, dar Heroes este de departe cel mai bun serial din ultimii ani, si ma omoara cu finalurile alea nemernice, de stau si astept o saptamana sa vad ce se intampla.
  Finaluri pentru care americanii erau renumiti prin anii 70, cam asta este esenta… iti place sau nu prea actiunea, da cand vezi finalul episodului inebunesti :)))))))))))))))
  Finaluri din Heroes fac aproape 50% din frumusetea acestui serial.

    (Citează)

 3. Finalurile in “cliffhanger”, cum se zice, sunt o strategie de marketing, te face sa vrei sa vezi si urmatorul episod. De obicei serialele care urmaresc o poveste mare asa se termina la fiecare episod, pe cand cele precum Supernatural nu, acolo se rezolva totul in acelasi episod.

  Cel mai enervat e cand se termina un sezon intreg asa, si nu stii cine moare, cine scapa, ce se intampla, pana la anul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus