un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romanita Iovan si amantul

19 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Ce tare e tot “scandalul” asta! Dupa ce ieri aia de la revista Ciao publicau poze cu Romanita si amantul ei sarutandu-se intr-o masina, in timp ce sotul pilota pt TAROM prin alte tari, astazi Averea are un articol si mai tare. E ca in telenovele, vine sotul, il pozeaza ziaristii cumparand revista Ciao si citind despre nevasta-sa, il alearga prin oras, apoi cand ajunge acasa tocmai trecea si amantul pe acolo, care pleaca grabit cand vede agitatia. Genial! Si in tot acest timp Romanita Iovan e insarcinata in luna a 8-a.

Acum ma intreb: daca sotul ar fi intrat la puscarie acum un an, pt ca l-a omorat pe ala de intra la furat in casa (acum se zice ca ar fi fost si ala alt amant), cat de rau i-ar fi parut creatoarei de moda? Ar fi fost oare un motiv tocmai bun pt divort?

Update 20 sept: devine si mai tare totul :)) Chiar telenovela!

Update 21 sept: acum mi-a venit ideea asta. Ce declara Irinel Columbeanu despre toate treaba asta:

Nu cunosc ziarul, nu sunteti asa de celebri. Nu am nici o parere despre Romanita. Cum cautati voi pe toti in fund, poate asa o sa va caute si altii pe voi. Aveti grija.

Asta venind de la omul care a acceptat sa fie urmarit si filmat toata ziua de catre reporteri. Ce terminat!

  1 comentariu

 1. Marius Muscalu

  19/09/2006 la 7:43 AM

  nu stiu de ce dar nu-mi place deloc de cucoana asta…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus