un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Partile bune ale francofoniei

26 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Dincolo de traficul blocat (eu de ex tot n-am retinut clar in ce zone si cand se blocheaza traficul, asa ca, la fel ca multi altii, voi renunta de tot la masina daca am treaba prin centru) si de cheltuielile imense, are si sumitul asta niste parti bune.

Deja in oras te asasineaza tot felul de oameni care impart pliante cu festivalul francofoniei, imbracati cam la stilul “Gavroche” asa, si am vazut unii care faceau pe clovnii imbracati multicolor, tot in acelasi scop. Bannere si reclame imense, la TNB un ecran gigantic pus acolo, expozitii, teatru, filme, muzica, moda, spectacole, toate isi gasesc un loc zilele astea prin Bucuresti.

Mai multe informatii pe site-ul oficial Bucarest Francophone, daca tot e ocazie speciala si vreme buna afara, poate mai multi vor gasi ceva dragut la care sa mearga.

    1 comentariu

  1. Am fost si eu la concertul Nicu Alifantis ieri , a fost dragut , scurt, 1 h cu melodii cunoscute care imi placeau . In rest de acest concert din brosura aceea nu am putut alege alt concert care sa-mi plata ( nu ca as fi avut de unde – Loredana, Accent, si nu inca o formatie ) , iar la concertele unor africani sau haitieni chiar nu am chef sa merg . Avand in vedere ca s-au cheltuit 8 MIL de E puteau sa fie biletele mai ieftine la piesele de teatru sau opera/ateneu , pentru ca sunt f scumpe .
    Ca tot suntem la acest eveniment cultural o sa imi spun niste pareri :
    1.Din multele tari francofone 76 % sunt tari africane , Ungaria (observator) Bulgaria .
    2.Se fare ca chiraq (presedintele Frantei) nu mai vine sau daca vine , vine doar la meciul cu Lyon
    3.Sunt multi bani aruncati aiurea mai ales ca nu suntem o tara din UE si nu ii pasa nimanu de acest even
    4.Mai bine dotau spitalele din buc , ca si asa e jale

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus