un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A aparut FIFA 2007

26 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

A aparut pe trackere Fifa 2007. E unul din putinele jocuri pe care le mai joc si eu, si in principal din cauza ca jucam cu prietenii prin Direct IP sau in retea. Mai rar acum, dar a devenit un fel de traditie sa-l iau si sa-l joc. Sa vedem cum e si asta, din demo nu parea cine stie ce, tot cam ciudat era gameplay-uri si portarul cam idiot. Sunt curios ce buguri sau faze sigure de gol gasim in 2007…

LE: primele doua meciuri, 3-1 si 3-2 pe Pro, Italia vs Germania. Se mica OK, grafica pare la fel, e mai putin arcade decat Fifa 2006. Am dat goluri si din suturi si din centrari. Tasta S nu mai e instantanee, ci poti alege puterea pasei si cam asteapta sa aiba jucatorul mingea pe picior inainte sa o paseze. La cornere cel mai bine e sa incepi scurt si sa centrezi dupa pasa. Portarul tot cam idiot e, dar inca n-am jucat pe WC sau pe Legendary. Oricum testul adevarat va fi impotriva unui om, calculatorul mereu face diverse faze si strategii pe care un jucator uman nu le-ar alege niciodata.

    1 comentariu

  1. Foarte slab, mizerabili astia de la EA-Games au furat din game-playul de la Pro Evolutin Soccer, macar daca adaptau bine comenzile furate…
    Game-play jalnic (de ex sutul se duce numai in directia in care este indreptat jucatorul, foarte greu poti suta in diagonala), Fifa pastreaza traditia la grafica, adica o schimba simtitor o data la 3 ani…
    Daca vrei sa joci frumos este recomandat sa joci pe dificultatea amator, daca vrei sa-ti incerci nervii joaca de la semi-pro in sus (barbaric,urat, te chinui mult sa recuperezi mingea, am incercat sa joc frumos pe nivelul acesta de dificultate dar dupa 5-6 faze superbe care de obicei s-au terminat cu un cot in gura de la adversar, primesc un gol de tot ra****l)
    Singurul + pe care la avut fifa de la inceputuri a fost numarul mare de echipe… dar binenteles daca jocul poarta numele Federatiei Internationale de Fotbal primeste imediat licentele pentru cluburi fata de Pro Evolution Soccer, care merita mult mai multa atentie din partea gamerilor.

    In concluzie Fifa ramane un joc de duzina, slab, prea mult mediatizat, si facut pentru copiii de 7-10 anisori…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus