un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orange Concept Store

29 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am fost la Orange Concept Store, care ocupa jumatate din spatiul magazinului Muzica. Frumos magazinul, unic in Romania. Cica a costat 1 milion de euro. E aranjat foarte frumos, are o gramada de telefoane de ultima generatie, din care multe nu sunt inca lansate in Romania sau la vanzare, dar se pot vedea si butona. Internet WiFi in incinta, cafenea sus unde poti veni cu laptopul tau sau poti lua pe moment unul de la Orange, Mac-uri pt angajati. Sa intrati si la subsol unde e casierie, facuta ca un submarin, cu acvariu cu pesti exotici, apa prin podea… Cel mai mult mi-au placut in vitrina niste plasme imense Panasonic, spre 80 de cm diagonala cred, care se invart cu o viteza destul de mare. Pare bizar ca un televizor facut pe o tehnologie sensibila se poate invarti cu o viteza din asta, dar de la un prieten care lucreaza acolo am inteles ca sunt foarte scumpe, facute la comanda, modificate special, si ca in Europa mai sunt putine din astea. Cel mai marfa e ca uneori imaginea din ele ramane in picioare desi televizorul se roteste, fiind gandit si bine sincronizat spotul care este afisat pe ecran. Niste imagini cu magazinul am gasit la Zoso unde e o galerie mai mare, si are si un site magazinul.

Prietenul meu care lucreaza acolo mi-a facut turul complet, si mi-a aratat si niste telefoane incredibile, din alea rotitoare, cu tastatura, cu toate functiile planetei in ele, cu camere de 3.2 MP, cu ecrane de zici ca erau HDTV, inclusiv modele pe care le gasesti pe site-urile de “ultimele noutati in domeniu”. Nokia ala cu lentile Carl Zeiss, un LG pe care controlai jocul inclinand telefonul, un Samsung cu rotita ca la iPod si care are motoras pt pliere, SPV-uri din alea gigant, Sony cu touchscreen, LG Chocolate alb, plus o zona in care poti asculta muzica de pe telefoanele de acolo, la niste casti smechere. Ma uitam la ele ca la OZN, si cand imi aduc aminte ce mare smecherie pareau Bosch alea cu care s-a lansat Connex la noi, sau Nokia 5110 pe vremuri… In curand se pare ca intra si magazinul Orange de la Universitate in renovare, dar nu-l vor face ca pe asta.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus