un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferta de angajare

20 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Cum de ceva vreme caut sa ma angajez, ca proaspat absolvent de facultate, m-am inscris la diverse site-uri de joburi, gen eJobs sau BestJobs. Zilele trecute primesc un mail, cum ca o firma a citit CV-ul meu si vor sa ma cheme la un interviu. Eh, daca se zice ca e important in viata cum arati, cum te prezinti, etc, la fel de important mi se pare si ce nume alegi la firma pe care o faci. Asta care m-a chemat pe mine se numeste SC Domnul Mo Impex SRL. Dap, Domnul Mo. O fi chinez? Oare asa il cheama pe patron? Si cata inspiratie a avut cand a botezat firma. Oricum, cu asa denumire, si avand in vedere faptul ca mailul nu specifica deloc ce domeniu de activitate are aceasta firma, pe ce post m-ar dori, in ce oras sunt macar, nimic, pe net nu am gasit nimic, plus faptul ca datele de contact erau un mail la yahoo sau un telefon mobil, nu ma deranjez nici sa raspund. Domnul Mo Impex SRL :)))

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus