un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce a murit Daniel Smith

29 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Acum cateva zile, murea Daniel Smith, fiul fostei vedete Playboy Anna-Nicole Smith. A murit cam din senin asa, la 20 de ani, s-a culcat azi si nu s-a mai trezit a doua zi. Toti se intrebau de ce, iar apropiatii respingeau agresiv ideea de droguri sau supradoza, spunand ca nu se poate asa ceva, nu lua droguri. Eh, s-a aflat.

Combinatie letala de metadona, Zoloft si Lexapro. Medicul a zis ca moartea pare accidentala, pt ca desi a consumat 3 tipurid e droguri, nici unul nu a fost in cantitate mare. De parca ar conta, cand iei 3 chestii diferite. Metadona se da uneori pt a scapa de dependenta de heroina, iar Lexapro este pt depresie, iar Zoloft este anti-anxietate, antidepresiv, anti-obsesiv si anti-panica. Bune combinatii la 20 de ani.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus