un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Ce site naspa are Radio Deea

28 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Azi am stat intr-o cladire din aia de birouri moderna, aflata inca in stadiul de santier (don’t ask). Si avand o banuiala ca va fi mult de lucru si plictiseala mare, am luat radio cu mine si am ascultat Radio Deea, ca e muzica trance si house lejera asa… Buun, si mi-au placut niste melodii, am zis ca le aflu acasa exact cum se numesc, stiind ca pe site au playlist si top airplay si din asta (apropo nu va enerveaza rau ca la noi cam pe orice post de radio abia dupa o melodie din 5 zice ala de pe post si cum se chema melodia si cine o canta? pe mine da; ziceti fratilor dupa fiecare melodie, ca poate unora le place si vor sa retina titlul piesei, nu cateva versuri si apoi sa le caute pe Google).

Doar ca site-ul Radio Deea s-a schimbat intr-unul total naspa, de cand n-am mai fost pe acolo. Un flash imens, ceva futurist, fara nici o optiune, fara sa zica frecventa, fara nici un alt text sau optiune sau meniu, si doar cu o lista de orase pe care daca apesi, iti apare o caseta in care poti face o dedicatie. Naspa idee, dupa parerea mea un post de radio trebuie sa aiba un site din asta lejer si util, pe care sa scrie clar frecventele in diverse orase, eventual un Top 30, Top airplay, poate ceva de dedicatii online si o adresa de contact, si atat. Ah si ma enerveaza site-urile care au si sunete in flashuri sau reclame… Radio Deea.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus