un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Mercedes C-Klasse (si CL-ul)

2 Aug 2006  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

2 comentarii

Automarket are doua imagini cu noul Mercedes C-Klasse (cel argintiu) care va fi prezentat abia la anul. Nu se stie daca sunt adevarate, dar probabil ca sunt. In dreapta, cu alb, am pus si poza cu noul Mercedes CL, o masina care mi-a placut mereu pt forma si eleganta ei. Versiunea 2006, ca si noul C, se inspira din forma modelului CLS pe care deja il vedem pe toate strazile in oras, cu spatele arcuit in jos. Arata bine ambele, dar CL-ul e superb. Poza e de pe UltimateCarPage, e un articol mare acolo cu imagini mai mari si de calitate.

  2 comentarii

 1. Mie personl nu imi plac Mercedesurile, eu sunt mai mult un Audi lover. Consider ca nu merita nici atentia, nici banii si nici macar renumele de care se bucura. Pentru cine a condusul unu, sau a avut unu e mai usor sa ma inteleaga decat unul care viseaza la 1. Calitati..multe si meritate, defecte, direct proportional cu vechimea. Daca nu ai bani sa-l schimbi din 5 in 5 ani, nu e o idee nemaipomenita, consuma mult (benzina/motorina, ulei, bani). Am avut inspiratia sa-l intreb pe unul din cei mai renumiti mecanici de Mercedes de ce conduce un Opel. A zis:

  Nu merita!

    (Citează)

 2. Sa ma puna pe mine cineva sa aleg intre 1 bmw si 2 mertzuri din aceeashi clasa, ash alege BMW, pur si simplu nu imi plac Mercedesurile, poate si pentru ca totzi manelishtii si tziganii cu bani ishi ia cate unu sa para si ei ca fac parte dint “inalta societate”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus