un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Filme #1

4 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Am mai vazut niste filme zilele acestea:

16 Blocks – cu Bruce Willis, actiune, cam plictisitor uneori, cu un final ok;
Chaos – Ryan Philippe, John Statham si Wesley Snipes, actiune, niste politisti incercand sa rezolve un jaf bancar, bine facut filmul, plus un final destul de neasteptat;
Banlieue 13 – film francez, Luc Besson, lupte smechere, arme, masini, elemente de parkour, explozii… de departe cel mai bun film dintre toate, e actiune non-stop si are de toate in el;
Wedding Crashers – cred ca l-a vazut toata lumea deja, e super-comedie;
Poseidon – Titanic in varianta moderna, cu unii care incearca sa “evadeze” dintr-un vapor rasturnat. Nu prea merita banii la cinema, mai bine vazut acasa.

  4 comentarii

 1. B13 ii cel mai tare film p care l-am vazut in ultimu’ timp… merita toti banii chiar dk nu i s-a facut atata reclama cum se face altor filme, si care se dovedesc varza pana la urma

    (Citează)

 2. Daca te intereseaza sa citesti niste recenzii de calitate la filme care mai de care…. http://www.movieblog.ro , sper sa-ti placa ;)

    (Citează)

 3. Imi place blogul, e interesant, il voi pune si la linkuri. Sa vorbesti si cu Silversky, ca si el e enciclopedie de filme, face treaba excelenta pe Linkmania in forumul de Filme, poate e interesat de o colaborare. Vezi link catre blogul lui in sidebar-ul meu.

    (Citează)

 4. Marius Muscalu

  11/08/2006 la 4:26 PM

  film fain cu Wesley Snipes ?!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus