un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Marea deschidere Media Galaxy

21 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Am fost si eu azi la Unirii la noul Media Galaxy de acolo. E langa KFC, se intra de afara in el. Parter si subsol, in total e mare cam cat ala de la Orhideea. Dupa reclama agresiva si super-ofertele de deschidere, era clar ca va fi full de lume si asa si era, la vreo 4 ore de la deschidere cand am fost eu. Evident se dadusera toate monitoarele, telefoanele, camerele care erau la super-pret. Mai ramasesera destule DVD-playere LG care stiau si DivX si JPEG si MP3, si erau doar 2 milioane, lua lumea si cate 3 bucati. De fapt erau cozi de cate 50 de persoane la case, din cauza acestor oferte si a faptul ca e vara si se mai casatoreste lumea, mai isi ia ceva…

Aglomeratie mare, dar magazinul nu e cine stie ce. Nu are nimic special fata de celelalte. Preturi in continuare imense la orice altceva, monitoare la 19” la 16 milioane, mai proaste ca al meu care a fost doar 10, preturi mari si la mousi, si la prajitoare de paine si la orice chestie la care te uitai. Ca de obicei pt MG, de fapt… Probabil ca peste o saptamana isi va intra si magazinul asta in normal, cu 2-3 clienti in el si 50 de angajati care se plictisesc.

Am observat o chestie interesanta: faptul ca multa lume se uite in frigidere. Nu pt ca ar vrea sa cumpere, ci pt ca din tot subsolul de electrocasnice, doar acolo ai ce vedea. La frigidere e mereu misto sa te uiti, sa vezi fiecare model cum e organizat in interior, care are si dozator de apa sau de gheata, care are 3 becuri in loc de 2… Si eu m-am uitat la destule :)

Un post anterior de-al meu despre Media Galaxy, in care ma intrebam cum supravietuiesc pe piata.

  1 comentariu

 1. Iti spun eu cum supravietuieste : Altex = Media Galaxy , deci sunt bani destuli crede-ma :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus