un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Joc de pronosticuri pt CM Fotbal 2006

5 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

My greatest creation… complete!

Am facut chestia asta in 2004 pt Europene si a fost interesant, am jucat cu niste prieteni si ne-am distrat. Pe scurt e un fisier Excel, in care sunt meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal Germania 2006. Poate juca si o singura persoana, dar fisierul are loc pentru doi. Inainte de un meci, se trece scorul pronosticat, dupa meci se trece scorul real cu care s-a terminat partida. In functie de scoruri si rezultate, primiti (sau pierdeti) niste puncte. Cam asta e tot. Am facut o pagina completa cu instructiuni si download pt fisierul Excel, nu va speriati de lungimea instructiunilor, e foarte simplu jocul, practic aveti de completat doar 3 scoruri pe zi si in rest se face automat totul.

Click aici pentru instructiuni si download.

Cum ziceam, puteti juca impreuna cu un prieten, cu familia, cu cine vreti, sau chiar si singuri, eventual dupa campionat reveniti aici si postati ce punctaj ati avut si vedem care a ajuns mai sus. Daca jucati cu cineva, ideal ar fi sa completati pronosticurile la primele meciuri din grupe, apoi sa dati fisierul prietenului ca sa vada si el ce-ati completat, sau sa tineti “contabilitatea” in acelasi fisier pt amandoi. Sper sa va distrati si sa-l folositi cat mai multi!

  3 comentarii

 1. aceea e o poza cu tine? ;)) seamana :P

  jocul insa mi se pare chiar marfa si interesant. o sa-l joc.

    (Citează)

 2. Pls , z si mie parola pe mess !!!
  Ca am nevoie sa schimb datele acolo si sa joc cu taicamiu in fiecare saptamana!

  Multumesc anticipat!

  PS id meu este mada_lau2000

    (Citează)

 3. “nwradu.blogspot.com” e parola (fara ghilimele), nu e vreun secret, am pus-o ca sa nu modifice lumea din greseala formulele. Tb sa dai unprotect la fiecare sheet.

  E si o greseala in versiunea de pe site, punctele luate din ghicitul clasamentului grupei si al echipelor calificate nu se aduna la alea totale ca am uitat de ele, dar nu e greu de modificat daca vrei si acele puncte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus