un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De unde atat puf?

26 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

De unde este atat puf in aer? Cred ca problema e generalizata si la alte orase, si am inteles ca si in alte tari e la fel. Culmea, la noi eu nu tin minte sa fi fost puf decat incepand cu acum vreo 6-8 ani, cand ziceai ca ninge in fiecare primavara. Daca e un pic de vant afara nu mai poti merge fara sa-ti intre in nas si in ochi puful, si in masina intra pe un geam si iese pe celalalt. Mai nou daca deschid balconul intra si prin camera fulgi din astia. Anul asta parca au fost mai putini totusi, dar oricum deranjanti. Oare de unde apare tot puful asta?

Cel mau urat arata pe marginea strazii unde se strange mult, si in balti si lacuri, care parca sunt albe dupa cum se vede si in poza de mai jos facuta in Cismigiu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

  6 comentarii

 1. Marius Muscalu

  26/05/2006 la 3:53 AM

  nu stiu de unde e dar arata naspa… ai grija sa nu-ti intre in mancare ca e si mai naspa…

    (Citează)

 2. Puful provine de la plopi dragii mei.

    (Citează)

 3. Stiu ca de la plopi, dar cand ma uit in jur nu vad atatia copaci din astia. Daca sunt cativa in tot cartierul, in schimb puf este peste tot, pe orice strada, in tot orasul. E plin de plopi? Sau produc aia care sunt tone de puf?

    (Citează)

 4. Gandeste-te ca fiecare manunchi terminal de frunze (6-7) produce aproximativ 50 (!!!) de centimetri cubi de puf. Calculeaza / copac cati metri cubi ies, inmulteste numarul de copaci din zona, adauga putin vant and there you have it. :D

    (Citează)

 5. In Iasi este puf foarte mult odata la 3 ani..nu stiu de ce…parca este un ciclu.

    (Citează)

 6. Sa vedeti ce frumos arde, cand eram tzanc, dadeam foc la ce se aduna langa bordura in lungul trotuarului… adevarat fitil!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus