un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Schumacher castiga in San Marino

23 Apr 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

S-a terminat si cursa de la Imola, cu victoria lui Schumacher, care a condus de la inceput si pana la sfarsit. Alonso pe locul 2, l-a urmat toata cursa, in ultimele 30 de tururi chiar “bara la bara”. Duelul pe care il asteptam toti nu s-a intamplat, Alonso n-a facut nici o incercare serioasa de depasire (nici nu avea de ce, sa piarda 2 puncte in fata lui Schumacher nu e o problema pentru el). McLaren nu prea au fost de vazut in cursa… nu pentru ca n-ar fi facut nimic (locurile 3 si 5), ci pur si simplu nu i-am vazut filmati decat foarte putin. Toata transmisia s-a axat pe duelul Schumacher-Alonso, care nu a mai venit niciodata. Cursa a fost chiar plictisitoare, era sa adorm in ultimele 10 tururi, m-a trezit comentatorul cand a strigat mai tare la o iesire usoara in decor. Accidentul lui Albers din primul tur, cand Ide l-a atins unde trebuie cu masina si l-a trimis zburand, de s-a dat peste cap de 3 ori cu masina, a fost impresionant, si hazlie faza cu Button la boxe, cand a plecat prea repede si mecanicul l-a oprit lovindu-l in cap cu indicatorul de Brake/First Gear.

 1. M. Schumacher
 2. Alonso
 3. Montoya
 4. Massa
 5. Raikkonen
 6. Webber
 7. Button
 8. Fisichella

Acum 12 ani, tot pe circuitul de la Imola, si tot intr-o zi de Pasti pentru noi (dar pe 1 mai), se stingea din viata Ayrton Senna, triplu campion mondial, considerat printre cei mai buni piloti de Formula 1 din istoria sportului. Cursele sale din 91-94 erau o placere de urmarit, ca si duelurile cu Nigel Mansell sau Schumacher, iar culorile alb si rosu ale masinilor McLaren Honda au ajuns cunoscute si datorita lui. Un om care alerga mereu pentru victorie, caci, dupa spusele lui, “sa fii al doilea inseamna sa fii primul dintre pierzatori”. Imi aduc aminte a doua zi, eram intr-un loc public cand s-a anuntat la radio vestea mortii lui Senna, si s-a facut liniste, toti oamenii au tacut, parea ceva incredibil, o pacaleala aproape. Despre Senna se spune acum “In life unbeatable – In death irreplaceable

  3 comentarii

 1. Ce vremuri.. si cum a ajuns saracul de Schumacher acum..

    (Citează)

 2. Test schimbare adresa de mail.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus