un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva Note7 explodează, Samsung oprește vânzarea, apar mii de glume

2 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Probabil ați auzit toate glumele deja.

Note7 este rezistent la apă și praf, dar nu la explozie.

ISIS a cumpărat tot stocul de Note7, că explozibilul convențional e prea greu de găsit.

Următorul Note va include în pachet căști, încărcător și extinctor.

Note8 va fi disponibil și în culoarea “burning orange”.

 


Samsung a oprit vânzarea de Note7 după ce 35 de bucăți au explodat în 31 de zile. Este o problemă cu bateriile.

Sunt sigur că Samsung România va avea în curând o poziție oficială. Sper sa mi-o comunice și mie. Scriu acum din aeroport și în spatele meu este un tip care lucrează la Samsung România, iar eu, știind asta, am făcut ceva mișto cu voce tare de situație, știind că mă aude.

Voi ce părere aveți de toată treaba asta? Aveați precomandă? Credeți că va conta pentru bunul mers al companiei și în ce măsură? Vi se pare ceva ce putea fi prevenit sau rata prea mică face imposibilă detecția statistică a acestor tipuri de probleme înainte de a putea avea sute de mii sau milioane de produse în circulație?


Iată poziția oficială Samsung:

Samsung se dedică dezvoltării de produse de cea mai bună calitate și tratează cu maximă seriozitate fiecare incident raportat de către utilizatori. În urma cazurilor raportate despre noul Galaxy Note7, a fost demarată o investigație minuțioasă, în urma căreia s-a depistat o problemă la una dintre celulele acumulatorului.

 

Până la 1 septembrie au fost înregistrate 35 de cazuri raportate la nivel global, iar în momentul de față se desfășoară o investigație, în colaborare cu furnizorii Samsung, pentru a identifica toate posibilele baterii afectate de pe piață. Cu toate acestea, siguranța utilizatorilor Samsung rămâne prioritară, motiv pentru care vânzările de Galaxy Note7 au fost suspendate temporar.

 

Utilizatorii români care dețin deja un Galaxy Note7 se pot adresa pentru detalii la numărul de telefon Samsung Customer Service Center: 08008 726 78 64 (luni-vineri, orele 09:00-18:00).

samsung_note7_16

    9 comentarii

  1. pe Digi24 au spus ca or sa retraga toate telefoanele vandute

      (Citează)

  2. florin:
    pe Digi24 au spus ca or sa retraga toatetelefoanele vandute

    Toate telefoanele vandute vor fi înlocuite cu altele noi.

      (Citează)

  3. Problemele cu bateria la telefoanele Samsung nu sunt noi. Toate generatiile din seria S incepand cu S3 au avut baterii care se umflau, din fericire n-au explodat pana acum :).

      (Citează)

    • Nu sunt noi în general problemele cu bateriile. Eu am avut un Nokia la care s-a umflat de nu mai puteam închide carcasa, acum câțiva ani au explodat câteva laptopuri pe motiv de baterii proaste șamd. E o tehnologie tot mai miniaturizată și care uneori dă rateu.

        (Citează)

  4. Ca de obicei au umblat sa le faca cu o economie de costuri si asta le-a explodat in fata.

      (Citează)

  5. Au scapat ieftin, un proces era mai scump decat retrasul telefoanelor. Poate pe termen lung chiar o sa castige putin la imagine pe tema returului asta.

      (Citează)

    • Nu m-ar mira să apară vreun class action lawsuit și acum, se găsesc unii să ceară despăgubiri pentru risc și complicațiile returului.

      Sunt curios însă ce va fi pe viitor. Va avea lumea încredere să cumpere Note7 rev1 după relansare?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus