un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Competiție de World of Tanks în București

20 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Sunteți jucători de World of Tanks? Știu o competiție foate mișto pentru voi!

Dragi tanchisti, e timpul sa va pregatiti pentru lupta! Veti avea parte de niste dueluri incendiare, odata cu anuntarea primului eveniment offline de 7v7 de World of Tanks organizat in Romania, organizat de catre Electronic Sports League! Va asteptam calduros in Bucuresti pe 29 si 30 noiembrie, la singurul bar de gaming din tara, Nexus Gamers Pub, pentru a fi alaturi de combatanti in efortul lor de a iesi invingatori!

Calificarile vor fi tinute pe 22 noiembrie de la ora 19.00 si pe 25 noiembrie de la ora 20.00.

Stadiul final al evenimentul se va desfasura pe data de 29-30 noiembrie, la Nexus Gamers Pub, locatie ce se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr.37.

Cele de mai sus sunt luate de pe pagina de Facebook a evenimentului, unde vă invit să citiți și alte detalii importante.

Sponsorii, sistemul de joc și premiile sper să atragă cât mai mulți pasionați, iar Nexus Gamers Pub vă va plăcea cu siguranța, este un local special gândit pentru gameri și astfel de concursuri.

Apropo de WoT, lunile decembrie și ianuarie se anunță foarte bune, zice FTR.

Astăzi voiam să vă spun despre cum ne-am distrat la Bloggers LAN Party, dar amân pe mâine ca să nu pierdeți calificările online de mai sus.

world_of_tanks_3

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus