un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mega Image pregătește lansarea comenzilor online

25 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Un cititor mi-a arătat imaginea de mai jos dintr-un Mega Image din Bucureștii Noi: este un aparat ce-ți permite să comanzi online produse, care sunt apoi pregătite de cineva și lăsate în magazin pentru ca tu să le ridici.

comanda_online_mega_image

Nu se știe încă dacă sistemul are legătură cu un viitor posibil parteneriat cu eMAG pentru livrarea de alimente, dar ne arată cu siguranță ce ne pregătește Mega Image în viitor. S-ar putea chiar ca Mega Image să meargă pe metoda “comanzi online și ridici din magazin”, în timp ce eMAG va acționa pe partea “comanzi online și-ți livrăm chiar acasă”.

    17 comentarii

  1. Este foarte posibil să se implementeze așa cum ai spus Radu, pentru că în Belgia Delhaize face asta deja și în Franța e o metodă de shopping folosită des.

      (Citează)

  2. MI are preturi mari !

      (Citează)

  3. Deocamdată folosesc cora drive. Nota 10. Timp salvat și factura mult mai mica.
    Offtopic: ai 2 comentarii pe acest articol dar sistemul numără 3. (Verifica).
    C.

      (Citează)

  4. Acum o sa ai 4 comentarii si sistemul o sa numere 5.

      (Citează)

  5. Este și un trackback luat în calcul, dar neafișat aici din motive de pitong.

      (Citează)

  6. Deci cum, te duci in magazin, si faci comanda online cand produsele sunt la 5 metri de tine ?

      (Citează)

    • Da, la orele serii sunt cozi mari în orice magazin. Faci comanda de la muncă, ridici deja totul ambalat, e mișto ideea.

      Și livrarea acasă e la fel de mișto, îți permite să comanzi baxuri de apă, bidoane, detergent la pungă mare, mâncare de animale la pungă mare șamd și o cară alții. Cu siguranță aș plăti pentru asta și de fapt voi plăti când se va introduce.

        (Citează)

  7. Faci comanda online apoi le ridici de la magazin gata ambalate, ca sa nu mai stai sa te plimbi pe acolo. La fel este si cora drive.

      (Citează)

  8. Si la MI de la Trapezului a apărut asa ceva.

    Sa le folosească cine o vrea, la preturile lor de monopolisti.

      (Citează)

  9. Radu, daca esti dispus sa platesti pentru livrarea cumparaturilor, nu trebuie sa astepti sa introduca MI sistemul asta. Stii si tu ca exista deja livratori independenti sau afiliati altor magazine. Eu imi fac cumparaturile cu livrare prin o firma mica, mereu sunt aceleasi persoane care livreaza, niste tineri gen studenti sau, oricum, la inceput de drum. Prefer sa imi fac cumparaturile de volum mare prin ei si sa consider ca ii sprijin, decat sa le fac de la MI nu mai are nevoie de sprijin ca oricum a sufocat orice forma de comert din jurul lor. Pe Mihalache au magazine la distanta de o statie de autobuz, poate si mai des. Astept cu interes momentul in care vor cumpara Angst, ma intreb daca se vor abtine sa mai deschida un nou magazin pe spatiul Angst, langa cel pe care il au deja in Piata Domenii.

      (Citează)

  10. Adevărat că au prea mule magazine, dar cele mari sunt chiar interesante și nu scumpe! Chiar am găsit sun exotic, ka și rubicon la 1,7-1,99 lei. Dacă astea sunt scumpe, mă afliliez ice bucket challenge (sper că am scris bine)!

      (Citează)

  11. La MEGA IMAGE mergi cam pentru altceva: cola vanilla, oreo, gogoși, ciocolată, popcorn cu ciocolată, etc. Cam pe asta se axează în principal. Eu văd MEGA IMAGE ca pe un loc u de merg să caut noutăți/importuri și gogoși.

      (Citează)

  12. e usor sa faci ce vrei tu cand esti mega image si ai monopol. Basca ca toate magazinele nu le deschid pe banii lor, ci pe banii furnizorilor (se cere taxa pentru fiecare deschidere si renovare de magazin) sau francize. Adaosurile sunt si 100% la unele produse, iar sa cumperi o salata proaspata e imposibil. Azi am fost sa iau nectarine si ieseau mustele din cutiile cu legume. In alte judete, magazine romanesti inca tin piept.

      (Citează)

  13. Subscriu la ce a zis @io , Mega Image mi se pare scump… prefer Lidl oricand.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus