un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

După Dreamhack 2014

28 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dreamhack București a fost un show pe cinste. Am fost foarte uimit de amploarea fenomenului – jumătate din Sala Polivalentă a fost plină ochi cu oameni, uitându-se la ecranul uriaș pe care erau proiectate meciuri și susținându-și echipele preferate prin aplauze și bannere.
dreamhack_bucuresti_2014_21dreamhack_bucuresti_2014_23

La asta mai adăugați mulți oameni care se uitau la turneele de pe culoarele laterale, unde se desfășurau competiții de CS:GO și altele. De cea de League of Legends, de exemplu, nici nu te puteai apropia, atât de mulți oameni încercau să vadă în ecranele concurenților. Am mai văzut o zonă demo PS4, un stand HTC, plus computere pentru turnee organizate la fața locului de la Asus, HyperX, PC Garage, eMAG, Logitech, Maguay și alții. Jerry’s Pizza, niște hotdog și câteva buticuri cu de toate asigurau mâncarea.
dreamhack_bucuresti_2014_01dreamhack_bucuresti_2014_02
dreamhack_bucuresti_2014_14dreamhack_bucuresti_2014_13

Numărul mare de sponsori și implicarea acestora m-a bucurat, arată că gamingul în România se ridică și fenomenul intră pe radarul companiilor (și nu doar a celor tradiționale din lumea IT). La câți oameni erau acolo, nu m-ar mira ca peste un an sau doi și Sala Polivalentă să se dovedească neîncăpătoare pentru toți cei ce doresc să asiste la spectacol.

Nescafe 3-in-1 avea niște hostese de te lăsau cu gura căscată. Împreună cu cele de la Asus și cu câteva domnișoare îmbrăcate în costume cosplay, au asigurat distracția pe această parte.

Iată noul mouse Logitech G502 lansat acum la Dreamhack.

O carcasă Maguay foarte frumoasă.
dreamhack_bucuresti_2014_08

Gama RAT de mouși de la MadCatz, care pot fi redimensionați pe măsura mâinii fiecăruia printr-un sistem inteligent de prindere.
dreamhack_bucuresti_2014_22

Noile căști HyperX de gaming. Le-am încercat și eu, stau foarte bine peste ureche și izolează sunetele din exterior, iar microfonul este detașabil.

    5 comentarii

  1. Dacă vrei să joci CS:GO și n-ai cu cine, drop me an e-mail.
    Nu am mai jucat de mult și mi-ar plăcea să văd ce mai știu.

      (Citează)

  2. Unde vezi tu jumatate, sala era plina, nu era loc nici pe scari. In prima zi a fost aglomeratie rau, dar in a doua zi holurile au fost mult mai libere.
    Fetele de la ASUS ar fi fost venerate in India, parerea mea, nu aveau alte calitati. cele de la Nescafe ne-au aratat ca viciile au banii de marketing si niste minti cam inspre perverse (pisica, inger negru, scufita rosie)

      (Citează)

    • @Gaelex: partea plină reprezintă jumătate din Sala Polivalentă, cealaltă jumătate era ocupată cu scena și ecranul la care se uita lumea.

        (Citează)

  3. Carcasa e In Win, nu Maguay :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus