un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

USL trăiește!

28 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Eu cred că ăștia au băut ceva. Oare asta este strategia PSD-ului pentru alegerile europarlamentare, să se poarte ca și cum USL-ul încă ar exista, deși nici un liberal nu vrea să audă de ei, iar Antonescu îi înjură cu fiecare ocazie? Sau poate că este celebra glumă “trăiește 1000 de ani în tablou!”

Mă gândesc că trebuie să ai o părere destul de proastă despre votanții tăi ca să încerci așa un slogan. “Lasă bă, că nu se prind proștii ăia… ce dacă L-ul înseamnă liberal, iar noi vorbim de PSD+UNPR+PC?” (pentru că, până la urmă, o mare parte dintre alegători seamănă cu acești doi domni de vază, care te fac să te întrebi de ce dăm bani pe diguri în loc să lăsam natura să-și facă treaba cu selecția naturală).

Am ascultat recent tot felul de discursuri politice. Ponta pare că improvizează chiar și când se adresează întregului partid printr-un discurs programat, spunând chestii ce sunau aproape ca “am micșorat TVA-ul la pâine, dar dacă știam că o va ajuta pe doamna Udrea să bage cozonacii în foc, încălțată cu pantofi de 1000 de euro, mai bine mai amânam reducerea” și “sunt invidios pe Voiculescu”.

Antonescu, în același timp, pare că nu are un mesaj politic clar, o strategie de partid pentru a-și crește poziția în preferințele oamenilor, ci doar reacționează la ce zic celelalte părți de pe scena politică; e bine să ai reacții, dar lipsește direcția generală a PNL-ului, care momentan pare un partid pus pe făcut mișto de ce zic alții fără a propune și o alternativă.

Ne așteaptă vremuri urâte.

feat_usl_traieste

    12 comentarii

  1. Pai USL chiar traieste. Este fix ce a fost si acum un an si acum doi. Crezi ca era altfel daca era si Crin copresedinte?

      (Citează)

  2. De PNȚCD ce parere ai?
    Am observat ca au afise in multe locuri, semn ca au investit ceva si doresc o revenire.

      (Citează)

    • @George: nu ar trece de pragul electoral la alegerile naționale. Ei încearcă, dar pe mâna lor au pierdut totul după guvernarea CDR.

        (Citează)

  3. Radule, te citesc frecvent. Faci review-uri foarte bune despre device-uri, mancare si calatorii. Un sfat prietenesc de la mine: nu mai scrie despre politica pentru nu o intelegi. Da, alegatorii sunt suficient de prosti ca sa fie amagiti usor ca USD e continuatorul USL-ului.

      (Citează)

  4. Gabriel, hai sa nu mai comentam politica deloc daca nu suntem analisti politici. E mai bine sa ignoram si sa nu votam, dupa care sa ne plangem ca nu merge treaba…

    Sincer prefer sa citesc o parere pertinenta despre politica si comentarii fara rautate pe blogul lui Radu, unde comentatorii sunt la cu totul alt nivel decat pe toate site-urile de stiri.

    La subiect – observ cu dezamagire ca votantii standard PSD o sa ii voteze orice ar spune/scrie Ponta/Dragnea et. co. Nu cred ca acceseaza publicatii obiective si chiar daca ar face-o nu cred ca sunt capabili sa inteleaga prea multe. Speranta e in educatie si in justitie (care in sfarsit se misca bine). In politica nu numai ca e posibil “binele cu forta”, ba chiar e recomandabil cand ai asemenea electorat.

      (Citează)

  5. Sloganul asta imi aduce aminte de Frankenstein si urletul ala clasic “It’s alive!”

    E drept ca PSD-ul e foarte talentat la inviat morti, vezi Dragnea si Teleormanul.

    Dar, cine stie, poate ca toti consultantii aia americani chiar isi merita banii. Asta e strigatul care va aduce votantul PSD-ist la vot…

      (Citează)

  6. Mda. Un slogan mai aproape de realitate: “USL e în voi”. Și aș mai adăuga eu “Adânc”. E interesantă sigla aia din dreapta jos: sub trandafiri scrie mare PSD și mai mic, cam ca clauzele ălea dubioase de prin contracte, scrie UNPR – PC. Cred că mulți sunt condiționați de sigla aia. De fapt votezi PSD și-ți vine la pachet și UNPRul și PCul, la fel ca în cazul clauzelor ălora dubioase. Nu înțeleg de ce n-au fuzionat până acum. Pe toți îi animă aceleași interese. E interesantă și tactica de a utiliza numele USL și faptul că PNLul n-a luat nicio măsură me cale legală împotriva utilizării acelui nume. USLul a încetat să existe în momentul în care PNLul a zis pass. Da’ să nu ne facem iluzii!

      (Citează)

  7. Parca ar fi scris cu bidineaua muiata in sange. Al nostru, bineinteles :)

      (Citează)

  8. Nu inteleg de ce se mai chinue cu sloganuri si arunca bani pe afise. Tot 60-70% or sa aiba la europarlamentare si daca nu fac nimic. Eu nu inteleg cum dupa atatea dume ale lui ponta&co, mariri de taxe, minciuni demascate, realizari zero, dupa doi ani, acelasi ponta se bucura de cea mai mare incredere in sondaje.

      (Citează)

    • Pentru că mulți votanți sunt precum cei din linkul din articol, pentru că alternativa este Udrea șamd. Eu tot sper că poate fac liberalii o surpriză plăcută.

        (Citează)

  9. Prin supriza placuta te referi la tunsul lui Crin la chelie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus