blog demisec cu note fine de tehnologie

Citiți review-ul lui Samsung S9 și S9+!

Cum arată Promenada Mall, deschis astăzi

Clock icon

17 Oct 2013

Tag icon

GÂNDURI

Comments icon

11 comentarii

logo_promenadaAm dat ieri o tură prin întreg mall-ul Promenada, care astăzi se deschide la baza celei mai înalte clădiri din București, SkyTower. Adresa oficială este Calea Floreasca 246 și cel mai simplu se ajunge acolo la stația de metrou Aurel Vlaicu sau prin Barbu Văcărescu sau Pipera.

Mai jos puteți vedea foarte multe fotografii din interior. Mall-ul este luxos, frumos amenajat, cu magazine de la brandurile celebre, dar și câteva unice în București, are și un Billa mărișor. Nu are cinematograf. Punctul slab pare a fi food-court-ul de la etajul 2, care mi s-a părut foarte mic (mai ales cu atâtea clădiri mari de birouri în jur) și unde am găsit doar fast-food-urile clasice, fără ceva inedit cu excepția “Quanquan Mongol”.

Ca magazine, am remarcat următoarele:

 • Zooper Kidz, despre care veți citi peste câteva ore tot pe blog, primul magazin cu produse Disney de la noi
 • Murano Glass
 • două magazine de vinuri și tării fine
 • Altex promite un concept store
 • al 80-lea magazin Flanco
 • un Peek & Cloppenburg mare
 • Lego
 • bancă Raiffeisen
 • Vodafone, Orange, Cosmote
 • un sex-shop (pus chiar lângă un magazin de jucării :p)
 • un Massimo Dutti mai mare decât celelalte din București


Lista completă o găsiți pe site-ul oficial promenada.ro. 99% dintre magazine erau gata și probabil vor fi deschise de mâine, doar la restaurante se mai lucra la 50% din ele. Cred că va fura mulți din clienții Băneasa Shopping City.

Există și o terasă foarte mare pe acoperiș, în aer liber. Interesantă zonă, dar prea mare după părerea mea, în detrimentul food-court-ului. Există 2 niveluri de parcare cu 1300 de locuri disponibile.
promenada_mall_53
promenada_mall_2

  11 comentarii

 1. Cine sunt actionarii?

    (Citează)

  • @Nicu: din câte știu, mall-ul este construit de divizia de imobiliare a Raiffeisen. Sunt sigur că cineva de la Raiffeisen mi-ar putea corecta cu totul această exprimare, dar… pe acolo.

     (Citează)

 2. cred ca terasa aia va fi superpopulata cand vine vremea frumoasa.

    (Citează)

  • @Vlad: mai e un Starbucks jos, la parter, pe exteriorul mall-ului, plus o zonă destul de mare tot acolo pentru a face și alte terase vara, dar da.

     (Citează)

 3. Eu lucrez vizavi pe Floreasca si ma gandeam ca o sa se dea traficul peste cap din cauza celor care tot fac stanga peste linia continua aici..dar azi am avut o surpriza placuta, s-au montat balize intre sensuri, pe toata lungimea mall-ului

    (Citează)

  • @Claudiu: eu sunt curios cum e parcarea. Am fost cu metroul și nu am văzut-o, dar sper că e cu tichet și gratuit 1 oră apoi plătești. Altfel, toți cei care vin cu treabă în clădirile de birouri vor parca la mall. Bine, în timpul săptămânii nu pare o problemă mare asta, iar în weekend cei cu munca nu mai au ce căuta pe acolo, dar s-ar putea aglomera inutil.

     (Citează)

 4. Cum e Quanquan Mongol? Am mancat la restaurantul principal (cel de la baneasa) si bolurile acelea pe care poti sa ti le faci singuri sunt geniale, avand in vedere oferta variata pe care o au de obicei (carne de urs, cangur!?!, etc). Ma intreb daca si aici este la fel.

    (Citează)

 5. Am fost la deschidere si am luat de la Altex un Samsung modelul mai vechi cu 1300 de lei. Se misca mai bine ca vechiul meu telefon!!!

    (Citează)

 6. Mall-ul este deja penal pentru organizarea de focuri de artificii la mai putin de 500m de o locatie unde se stocheaza sau se comercializeaza combustibil sau gaze. Pe scurt, o benzinarie.

  E caz cel putin de niste amenzi usturatoare, parerea mea e ca ar trebui sa vada cineva dintre organizatori interiorul unei celule de politie pentru prostia facuta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus