un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doua aplicatii bune pentru Gmail

30 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Rapportive. Foloseşte adresa de email a persoanei de la care citeşti un email sau căreia îi scrii un email ca să afle mai multe informaţii. Îţi arată o fotografie, mai multe detalii despre profil, ultimele tweet-uri, linkuri către profilele de Facebook, LinkedIn şi altele. Gmail face deja ceva aşa, dar într-un mod mult redus.

Wisestamp. Te ajută să-ţi faci o semnătură pentru Gmail. Sunt câteva template-uri, te ajută să introduci rapid butoane de Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr şi o grămadă de alte servicii în acea semnătura, poţi chiar să creezi mai multe semnături şi apoi să le introduci la alegere în email printr-un buton nou adăugat în interfaţa. Nu uitaţi să configuraţi din setările Wisestamp faptul că în mod default nu doriţi o semnătură, că probabil nu vă interesează una la fiecare mesaj pe care îl scrieţi.

Acestea se instalează ca add-on-uri pentru Firefox, Safari, Chrome. Dacă știți și altele spuneți în comentarii.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus